Mokuttaja-Hakkarainen eduskunnassa

Persujen muodostaessa eduskuntaryhmäänsä mukaan on päässyt lievästi sanoen dekadentteja tapauksia. Esimerkiksi mokutuksella kansanmiehen mainetta kerännyt viitasaarelainen Teuvo Hakkarainen.

Helsingin Sanomien videohaastattelu metsämiehen ensimmäisestä eduskuntapäivästä on parasta viihdettä miesmuistiin. Hakkarainen vetää selvästi tarkoituksella överiksi ja esittää videolla metsäläistä, joka ei ole mukamas kertaakaan käynyt pääkaupungissa tai osaa solmia kravattisolmua. Ja täydestä menee.

Asiaa toki auttaa miehen itsestään levittämät huhut, kuten se että hänellä ei mukamas olisi televisiota, radiota tai lehtitilauksia ja maailmankuva muodostuisi lähinnä Internetin rasistisilla keskustelupalstoilla roikkumisesta. Jos TV-lupatarkastaja vielä tällaisen jälkeen uskaltaa tarkastusmatkalle ikkunan taa, niin jo on kumma! 

Lisää huumoria seuraa videon loppuosasta. Hakkarainen veistelee vitsejä sellaista tahtia, että jopa Stan Saanila saisi ottaa miehestä oppia. Hilpeimmässä Hakkaraisen kaskussa neekerit pääsevät maahan tuosta vaan, kunhan osaavat sanoa rajalla ”turvapaikka”.

Tällaisia persumokuttajia kun saadaan vielä muutama esille, niin tästä eduskuntakaudesta tulee hilpeää viihdettä koko perheelle. 

Popcornit esille! Tällaista viihdettä ei voi ohittaa!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu