Hakkarainen Vihreiden ehdokkaaksi 1:20

Persujen Hakkarais-gate on kerrassaan hulvatonta viihdettä, josta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Vauhti viittaa tietysti meemin leviämiseen Internetissä ja vaaralliset tilanteet mahdolliseen tulipaloriskiin suhdanneherkällä toimialalla. (Toivottavasti palovakuutukset ovat kunnossa!)

Uutistoimisto Deskistä löytyy kuitenkin paras juttu tähän asti. Hakkaraisen tulevaisuudesta voi lyödä vetoa!

Vedonlyöntiyhtiö Betsafella seurataan innokkaasti lausahduksillaan kohua herättäneen kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen tulevaisuutta eduskunnassa. Betsafe uskoo, että Hakkarainen jatkaa alun kangerteluista huolimatta kansanedustajana vaalikauden loppuun asti. Miehen ministerin titteli näyttää kertoimien valossa kovin epätodennäköiseltä, mutta ehdokkaana hänet tullaan suhteellisen varmasti näkemään myös seuraavissa vaaleissa. Hakkaraisen seuraaviin vaaleihin liittyviä läpimenojuhlia ei kertoimien perusteella kannata lähteä vielä kirkkoon kuuluttelemaan.

Betsafen Suomen maajohtaja Carl Dyrendahl on innoissaan Hakkaraista koskevista vedoista. ”Viitasaaren teräväkielinen sahuri latasi heti Arkadianmäelle päästyään rasvaista tekstiä koko neljän vuoden edestä. On jännittävää seurata, millaista linjaa Hakkarainen jatkossa vetää, vai onko linjat kenties vedetty nyt kertaheitolla suoriksi. On selvää, että vedonlyöjät ovat mielissään mieheen liittyvistä vedoista, sillä kaikki on varmasti tällä hetkellä mahdollista”, Dyrendahl kiteyttää.

Teuvo Hakkarainen -special – tämänhetkiset kertoimet:

Jatkaako Teuvo Hakkarainen eduskunnassa vaalikauden loppuun?
Kyllä 1,10
Ei 5,50

Teuvo Hakkaraisesta tulee ministeri: 25,00

Teuvo Hakkaraisen ehdokkuus seuraavissa eduskuntavaaleissa:
Ehdokkaana (PS): 1,20
Ei asetu ehdolle: 2,50
Pääsee eduskuntaan: 10,00
Ehdokkaana (KOK): 15,00
Ehdokkaana (VIHR.): 20,00

Lisää aiheesta:
https://www.betsafe.com/setfilter.htm?compid=16686

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu