Persujen Sipilä tuomittu tappouhkauksesta

STT:n tuoreen uutisen mukaan edellistä maahanmuuttoministeri Astrid Thorsia uhannut mies on saanut hovioikeudessa merkittävästi käräjiä ankaramman rangaistuksen. Hovi kiristi alun perin annetun sakon vankeusrangaistukseen, joka voidaan suorittaa ehdollisena.

Ilmeisesti persujen netsien raivon pelossa STT hyssyttelee uhkailijan nimen julkaisun kanssa. Kyseessä on perussuomalaisten Urjalan varavaltuutettu Rami Sipilä, jolla on tilillään aiemmasta elämästä Teuvo Loumanin julkinen pahoinpitelyuhkaus.

Olen kirjoittanut Sipilän tempuista aiemmin otsikolla Vihaa ja lokaa Facebookissa.

Sipilän perustaman Facebook-ryhmän asiallisuudesta antaa hyvän kuvan poiminta muutamasta sen seinän viestistä:

WHITE POWER! SIEG HEIL!” – Jahn T.

Miten olis ruotsinlaiva täyteen niitä ja proppu irti ahvenanmaan kohdalla…” – Jari H.

vittuun suomest..” – Petteri P.

VALKOINEN JOULU ois kova juttu” – Mika T.

tämä parasta tällä vuosisadalla lakupellet himaan” – Pekka M.

ulos mutakuono ja joka lakupelle jota viidakossa on grillannut helle tää maa on suomalaisten!!! ” – Mika A.

Sipilä itse oli ahkera keskustelija. Hän tiesi vallan hyvin mitä seinällä tapahtui.

* * *

Perussuomalaisten puolue on onnistunut lyhyessä ajassa keräämään joukkoonsa melkoisen joukon veijareita. Hakkarainen tavailee muslimien rukouskutsua sen miltä kravatin solmimisen opettelulta ja kirkkohopeiden varastelultaan ennättää, Freddy Van Wonterghem fantasioi muslimityttöjen tappamisesta ja Halla-aho yrittää vähätellä maahanmuuttajataustaisten pahoinpitelyjä minkä saivartelultaan muutoin ehtii.

Sinänsä on miellyttävää havaita, että Halla-aho tunnustaa itsekin taannoisen julistuksensa tarkoituksellisen vaikeaselkoisuuden. Näin hän käytännössä tunnustaa tehneensä ansan puoluetovereilleen. Jussille kiitokset rehellisyydestä.

Kaiken tämän jälkeen on jokseenkin huvittavaa kuunnella kuinka Timo Soini julistaa kirkkain silmin valikoineensa vain erittäin tiukan seulan läpi käyneitä henkilöitä puolueensa ehdokkaiksi. 

Jos Soinin seula olisi haavi, ei sillä paljon haukia pienempiä kaloja narrattaisi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu