Miksi Timo Soini hylkäsi Vuosaaren?

Kuten jo edellisessä kirjoituksessani ilmeisen selvästi osoitin, perussuomalaisten Timo Soini ei ole vakavissaan presidentinvaalikisassa. Soinin esiintyminen on ollut laimeaa ja ponnetonta. 

Tänään tuli uusi todiste, kun satuin kiinnittämään päiväkävelyllä huomiota Vuosaaren alueen presidentinvaalien mainostelineisiin. Kaikkien muiden ehdokkaiden julisteet ovat paikoillaan ja tip top -kunnossa, mutta Soini loistaa poissaolollaan. En tietenkään päässyt tekemään täydellistä telineinventaariota, mutta lyhyt kierros osoittaa kyllä missä mennään.

Tuttuni Myllypurosta lähetti myös kännykkäkameralla otetun kuvan. Soinin julisteen huollosta ei ole liiemmin välitetty.

Miksi ihmeessä edes Soinin oma kampanjatiimi ei ole lähtenyt liikkeelle aktiivisesti?

Selitys on varsin yksinkertainen.

Jytkyn magia on hyytynyt itäisessä Helsingissä. Katteettomat lupaukset eivät ole tuottaneet tulosta ja kansa on pettynyt persussuomalaisten tyhjään uhoon.

Itä-Helsinki ja etenkään Vuosaari eivät muutenkaan ole mitään luusereiden lähiöitä. Alueet on eläviä ja kehittyviä. Täältä on noussut monia menestyjiä ja näin tulee tapahtumaan jatkossakin.

Kannattaa myös muistaa, että perussuomalaisten kannatus itäisessä Helsingissä jäi eduskuntavaaleissa paljon laimeammaksi kuin monissa maakunnissa.

Vuosaaren suurin puolue on Kokoomus.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu