”Teen kaikkeni” Malmin lentokentän puolesta

Pormestariehdokas Juha Christensen haluaa säilyttää Malmin entisen lentokentän ilmailukäytössä.

Tätä kirjoitettaessa Malmin entisen lentokentän häätötoimenpiteisiin on alle kaksi viikkoa aikaa. Ja Kirsi Pihan viimeviikonloppuisen kiukkuraivokohtauksesta toipunut Helsingin kokoomuksen piirikokous äänestää kaupungin tulevasta pormestarista viikon päästä.

Tulee olemaan erinomaisen mielenkiintoista seurata miten äänestävät sellaiset tahot, jotka ovat luvanneet ”tehdä kaikkensa” Malmin lentokentän rakentamisen estämiseksi.

Ehdolla on muun muassa Juhana Vartiainen, joka on selväsanaisesti (HS 2.3.2021) kertonut tukevansa Malmin lentokentän rakentamista. Niin ikään ehdolla on myös Juha Christensen, joka on kertonut sitoutuneensa edistämään Malmin entisen lentokentän säilyttämiseen ilmailukäytössä.

Kovaan ääneen Malmin puolesta ns. kaikkensa tekeviä ehdokkaita ovat muun muassa Pertti Sivonen ja Atte Kaleva. Esimerkiksi Kaleva ”lupaa jatkossakin äänestää aina Malmin lentokentän ilmailukäytön puolesta.”

Seuratkaa siis tarkkaan mitä ”kaikkensa” ja ”aina” Malmin puolesta lupaavat äänestävät Helsingin kokoomuksen piirikokouksessa. Onko luvassa esimerkiksi eriäviä mielipiteitä, vai asettuvatko äänivaltaiset piiriedustajat sittenkin asiassa eri mieltä olevien ehdokkaiden taakse syöden näin sanansa.

Minusta tämä olisi hyvä. Malmin entinen lentokenttä ei oikeasti ole helsinkiläisille tärkeämpi asia kuin Helsingin talous ja kannattava kasvu.

Pormestariehdokas Juha Christensen haluaa säilyttää Malmin entisen lentokentän ilmailukäytössä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu