NATO-jäsenyydelle ehdoton ei – Venäjä on ystävä

Suomen täytyy pysyä ulkona kaikista konflikteista, neutraalina ja ystävällisenä maana kaikille osapuolille. Kaikkien kanssa pitää pystyä käymään kauppaa ja poimia ns. ”rusinat pullasta”.

Jos joku kysyy kenen puolella olette, voimme sanoa olevamme ihmisyyden, tieteen ja rauhan puolella.

Venäjä on ystävävaltio ja itse asiassa voisimme asettaa pakkoruotsin tilalle mahdollisuuden opiskella pakkovenäjää. Lisäksi toki englannin kieli pitää virallistaa.

Venäjällä asuu paljon viisaita ja älykkäitä ihmisiä. Heidän suuri väestö on Suomelle mahdollisuus. Meidän pitäisi auttaa rakentamaan parempaa ja tehokkaampaa Venäjää vastakkainasettelujen sijaan.

Kaikille venäläisille oikeus kuluttaa Suomessa niin paljon kuin haluavat ja venäläistä työvoimaa Suomeen pikaisesti. Varsinkin jos englanti olisi virallinen kieli niin tämä olisi mahdollista.

Tarvitsemme yhteistyötä ja luottamusta, ja vähemmän riidanhakuisuutta.

Kannatan kaikkien Venäjää vastaan asetettujen pakotteiden purkamista maailmanrauhan nimessä. Krimin valtauksella Venäjä vain halusi vähentää epävarmuutta. Ukrainassa he haluavat pitää ystävät ystävinä jälleen kerran epävarmuustekijöitä minimoiden. Venäjää pitää osata kunnioittaa ja hyväksyä nyrkkisääntö ”maassa maan tavalla”.

Se taho, joka asettaa pakotteita tai julistaa sodan on konfliktien aiheuttaja. Toinen maailmansotakin alkoi liittoutuneiden takia, ei Natsien.

Mitä nopeammin EU tajuaa, että Venäjä ja Kiina ovat ystäviä niin sitä parempi.

Jos sota syttyisi ja Suomi olisi Natossa, niin minä en ainakaan uhraisi uniikkia elämääni turhaan sotimiseen. Enkä suosittele sitä muillekaan.

Rauha. Tiede. Yhteistyö. Luottamus. Tehokkuus.

+1
p3truss
Sitoutumaton Espoo

Kauppatieteen maisteri (KTM) Aalto-yliopistosta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu