Perussuomalaisten maahanmuuttovastaisuus aiheuttaa vakavaa harmia Suomen taloudelle

Pidän monista Perussuomalaisten ajamista asioista, kuten pakkoruotsin poistamisesta, maahanmuuton vaarojen tiedottamisesta, humanitäärisen maahanmuuton haitoista, oman valuutan tärkeydestä ja ilmaisen rahan jakamisen lopettamisesta kehitysmaihin ja EU:n syövereihin. Perussuomalaisten menestys osoittaa, että suomalaiset arvostavat suomalaisuutta ja suomalaista yhteiskuntaa.

Vaikka maahanmuutossa on potentiaalisia uhkia, ei se tarkoita, että maahanmuutolle pitäisi sanoa kokonaan ”Ei”. Uhkakuvat pikemminkin tarkoittavat, että maahanmuuttajien integrointiin pitäisi panostaa entistä enemmän ja olla erittäin huolellinen, että maahanmuutto toteutetaan oikealla tavalla ja yhteiskunnan kantokyky huomioiden. Esimerkiksi työperäistä maahanmuuttoa pitäisi maksimoida ja humanitäärinen maahanmuutto kokonaan poistaa.

Todellinen vauraus piilee ihmispotentiaalissa. Mikäli perussuomalaiset vastustavat kaikkea maahanmuuttoa, niin se osoittaa, että he eivät ymmärrä miten talous toimii ja mitkä ovat Suomen talouden ongelmat.

Suomi tarvitsee ripeästi lisää maahanmuuttajia, jotta yhteiskunta pysyisi toimivana myös tulevaisuudessa. Meillä on paljon rakenteellisia ongelmia ja velan määrä kasvaa huolestuttavalla tahdilla. Ilman maahanmuuttajien työpotentiaalia Suomen talous ei tule ikinä kasvamaan vaan pikemminkin taantuu ja sitten jokaikisen suomalaisen elintaso ja hyvinvointi on vaarassa. Todellisina uhkakuvina ovat esimerkiksi eläkkeiden leikkaus, koulutuksen muuttuminen maksulliseksi ja terveydenhuollon yksityistäminen.

Jotta voisimme maksimoida työperäisen maahanmuuttajien määrän, pitää meidän asettaa englannin kieli viralliseksi kieleksi suomen kielen ohelle. Pakkoruotsi taas vain jarruttaa Suomen taloutta ja heikentää ihmisten taitoja, kun ruotsin kielen opiskeluun pitää käyttää aikaa. Ruotsia ei tarvita kuin Ruotsissa.

Siis: englanti opetuskieleksi jokaikisessä koulussa ja kaikkien palveluiden pääkieleksi. Aalto-yliopisto on näyttänyt hyvää mallia englannin kielen korostamisessa ja hyödyntämisessä.

Meillä ei ole aikaa hukattavana jos haluamme pitää Suomen korkean elintason maana.

Maksimoidaan työperäinen maahanmuutto.

+2
p3truss
Sitoutumaton Espoo

Kauppatieteen maisteri (KTM) Aalto-yliopistosta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu