Turhuuden ja tuhlauksen on loputtava!

Olen pyöritellyt ajatuksia ja miettinyt miten maapallo voitaisiin pelastaa. Alla pari ajatusta.

”Sosiaaliturva ja eläke (ja muut edut) pitäisi laillisesti sitoa tehokkaaseen ja hyödylliseen ajankäyttöön. Tällaista olisi esim. liikunta, vapaaehtoistyö, hengellinen ajanvietto, siivoaminen ja opiskelu. Ajantuhlaajille ei pidä antaa senttiäkään.”

”Turhuuden pitäisi olla laitonta, samalla tavalla kuin ympäristön saastuttaminen. Turhuus löydetään kysymällä esim. ”Voinko elää ilman tätä?” tai ”Mikä olisi tehokkain tapa?” Turhuuden kriminalisointi on helpoin tapa pelastaa maapallo ja pysäyttää ilmastonmuutos.”

”Yksi tärkeä taito on osata välttää turhuutta (miksi tätä ei opeteta esimerkkien voimin kaikilla koulutusasteilla?). Turhuutta on kaikkialla ympärillämme (+aiheuttaa ilmastonmuutoksen). Mitä paremmin turhuutta osaa välttää, sitä varmemmin elää terveellisen ja onnellisen elämän.”

”Sano EI turhuudelle. Sano EI tuhlaukselle. #Vallankumous on pakko tehdä. Yksi maapallo, yksi mahdollisuus.”

”Voisin tehdä väitöskirjan aiheesta ”Turhuuden ja tuhlauksen kriminalisointi”. Tämä voisi olla tehokas tapa edistää asiaa ja siitä keskustelemista.”

p3truss

I'm realist but idealism is the guideline. A friend of science and facts: these unite the people. 103kg, 185cm, born in 1994, Bachelor of Business. I like to study and learn. I love food and science. I don't like to waste my, or others, time or money. I'm single. Never had sex or female-friend.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu