Ilouutinen kierrätystaloudesta!

Olen ollut huomaavinani, että poliitikot häpeävät Suomen korkeaa autojen keski-ikää. Autoja pitäisi kierrättää ja keski-ikä pumpata lähelle nollaa, niin että meillä olisi kaikkein kaikkein uusimmat ja puhtaimmat ajokit. Mutta Suomi vastentahtoisena Eturientolan esimerkkivaltiona vain johtaa kansainvälistä kehitystä, jossa autojen keski-ikä kasvaa tasaisesti:

EU: 11.5 vuotta

USA: 12.1 vuotta

Suomi: 12.5 vuotta

Mistä tämä mahtanee johtua? Syitä voivat olla: kaupungistuminen, pekarisaatio, airbnb -tyylinen citynomadimatkailutrendi, etätöiden lisääntyminen ja koronalinnoittautuminen. Parisuhdemarkkinoillakaan automiehen status ei enää tuo pimppiä yhtä takuuvarmasti kuin ennen. Kehitys on hyvä, sillä kierrätettyä autoa parempi  on kierrättämätön, pitkäikäinen auto.

+4
paavonevalainen
Kristillisdemokraatit Turku

Poliittisesti täysin kokematon. Ilmeisesti liikaa mielipiteitä, niitä riittää toisillekin. Nato- ja eurovastainen, anarkistisuusindeksi 84. Pyrkii Suomen johtavien disinformaattorien joukkoon, on mahdollinen piilopersu tai ainakin myötäilijä. Harkitsee eläkepäivien viettoa poliittisena mielipidevankina Suomessa. Tukee Janne Kejon pyrkimystä Suomen uudeksi Pentti Linkolaksi. Annetaan toistaiseksi kulkea vapaana, mutta otetaan huostaan poikkeusaikojen tullessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu