Koronasynti houkuttelee enemmän kuin koskaan…

Koska moni on maksumuurin takana, oheistan hesarin kuuluisan koronasyntikirjoitelman tähän hieman lyhenneltynä:

Koronasynti houkuttelee nyt enemmän kuin koskaan,  käyttäytymistaiteilija Paavo Absentee toteaa. Pitkittynyt tilanne pakottaa sitkeään oikeinajatteluun. Kuinka se on mahdollista?

Ihmiset haluavat uskotella itselleen ja toisilleen olevansa oikeassa, toteaa Absentee, joka kuuluu ulkomaisen tahon rahoittamaan toisinajattelijaryhmään умные диссиденты. Rajoitettu elämä saa ihmettelemään, kuinka pitkään tämä voi vielä jatkua, ja miksi.  Koronasynti tarkoittaa vanhojen selitysten kannattelua ja asioiden ottamista annettuna. Tämän tekee vaikeaksi ja raskaaksi myös se, että vain aniharvalla on omakohtaista tai edes välillistä, muualta kuin massatiedotusvälineistä saatua kokemusta koronasta.  Siis, kuinka kauan ihmiset voivat jatkaa tämän synnin kanssa elämistä?

Absentee jakaa ihmiset ryhmiin sen mukaan, kuinka he pystyvät ylläpitämään virallista maailmankuvaa koronasta ja sen vastatoimista.  Hän mainitsee neljä ihmisryhmää; numerosokeat, neurootikot, alistujat ja pompottajat.

Numerosokea ei käsitä, että suurin osa koronatiedotuksen käyttämistä indikaattoreista on veikeän vääristyneitä. Emme tiedä, kuinka suuri osa ”koronakuolleista” todella on koronakuolleita, emme tiedä, kuinka moni päätyi sairaalahoitoon tavallisen influenssan aikaan ja kuinka moni nyt, ja mikä on näiden kahden luvun suhde. Myöskään emme tiedä, kuinka pieni on sairaalakapasiteettiin kohdistunut lisäpaine ja kuinka helppo ko. kapasiteettia olisi kasvattaa ottamalla käyttöön koulut, sisäurheilutilat ja varuskunnat. Ja mikä on koronan ja influenssan tosiasiallinen ”dramaattisuussuhde”? Ja jatkuuko korona aina vain rajoituksista riippumatta kunnes se on todellakin levinnyt kaikkeen väestöön muutaman kerran, kuten moni pandemiamalli ehdottaa.

Neurootikot ja pakkomielteiset tervehtivät ilomielellä uusia rajoituksia. Nyt on todellakin virallinen syy epäillä ja pelätä lähimmäisiä. Näkymätön pöpö on kaikkialla, kuten aina ennenkin. Piikitystä odotetaan kuin vapahtajaa, ja piikityksistä tulee jokavuotinen rituaali.

Alistujat tekevät sen, minkä parhaiten osaavat. Oman yrityksen annetaan kuivua kasaan, sosiaalinen elämä jätetään silleen, ja kaikki vain siksi, koska sellainen määräys on annettu.

Pompottajat näkevät kriisissä mahdollisuuden uran edistämiseen. On mahdollista rahoittaa jokin höpsötutkimus, joka työllistää itsen ja kaverin. Voi maahantuoda kuonokoppia. Sopivasti manipuloimalla jopa vaaleja voitaisiin lykätä, ja ehkä olisi mahdollista perustaa Kansanterveys-Staasi, joka käyttäisi ilmiantajia ja modernia massatiedusteluteknologiaa. Ainakin viikottaisista hallituksen tiedotustilaisuuksista voidaan tehdä suuri draama, joiden takia oppositio pysyy enimmäkseen hiljaisena. Ja jokainen vastaanpullikoija voidaan nopeasti leimata punaniskaksi. Voisimme ehkä myös muuttaa hallitusmuotomme karantenokratiaksi…

Mikä sitten motivoisi ihmisiä kyseenalaistamaan nykytilanteen? Absentee ehdottaa raskaan matemaattisen argumentoinnin ja järkipuheen sijaan huumoria ja hiljaista vastarintaa. Hän kannustaa ajattelemaan, että joskus se joukkohulluuskin loppuu: ”Establishmentti on investoinut pandemiadraamaan jo niin paljon, että jokainen ymmärtää, etteivät he voi enää perääntyä.  Me tiedämme, että tämä tragikomedia tullaan näyttelemään aina viimeiseen lentsupiikitykseen asti, ja mikään ei muuta virallisen tahon toimia. Nyt on tarpeen hiljainen ihmettely ja irlantilaistyyppinen sitkeä ja jatkuva, kaikkialla ilmenevä passiivinen kansalaisprotestointi.”

paavonevalainen
Kristillisdemokraatit Turku

Poliittisesti täysin kokematon. Ilmeisesti liikaa mielipiteitä, niitä riittää toisillekin. Nato- ja eurovastainen, anarkistisuusindeksi 84. Pyrkii Suomen johtavien disinformaattorien joukkoon, on mahdollinen piilopersu tai ainakin myötäilijä. Harkitsee eläkepäivien viettoa poliittisena mielipidevankina Suomessa. Tukee Janne Kejon pyrkimystä Suomen uudeksi Pentti Linkolaksi. Annetaan toistaiseksi kulkea vapaana, mutta otetaan huostaan poikkeusaikojen tullessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu