Kuiskauksia maailmankylän kujasilla

Maailma on pienentynyt ja lentämällä pääsee (pääsi) mnne tahansa. Talous on muuttunut yhden ainoan maailmankylän taloudeksi, niin myös rikkaiden ja köyhien epätasapaino, joka on ottamassa lopullisen muotonsa (maharadja vs. köyhä kansa). Maailmankylässä on vain yksi mielipide ja toisinajattelusta voi lähteä henki tai voi joutua pitkäksi aikaa pieneen koppiin. Kylän pienuutta simuloidaan oikeasti suuressa maailmassa rajoittamalla ihmisten liikkumista. Bullshit -työntekijät ovat unohtuneet koteihinsa, ainoastaan todellista ja käsinkosketeltavaa työtä tekevät liikkuvat edelleen kaduilla ja puolivajaissa julkisissa liikennevälineissä.

Ja jos toivo ei hallitse meitä niin sitten pelko. Maailmankylässä on hassuja tapoja: kuonokoppia ja mielipidevalvontaa. Ihmisiä eriytetään kotieläimiksi ja villieläimiksi, sillä oikeille eläimille ei maailmankylässä ole enää tilaa. Kylän keskellä on ajatusohjailukeskus, jossa ostetaan ja myydään vesifutuureja, viritellään automaattisia armeijoita ja taikausko vallitsee. Rokote pelastaa, ja sen jälkeen seuraava rokote. Käsidesiä käytetään kuin ennen suitsukkeita.

Maailmankylään mahtuu enää vain muutama raja-aita. Ulkopuolella on avaruuden musta pimeys, jonne reippaat rakettipojat suuntaavat, kun vain julkinen rahoitus saadaan naamioitua yksityiseksi yrittäjyydeksi. Vielä jokin aika sitten oli aito ulkopuoli: se oli Albania, Libya, Irak, Afganistan ja Pohjois-Korea. Nyt ulkopuolta ei oikeastaan ole, mutta vihollinen on. Se on Venäjä ja mahdollisesti Kiina. Venäjä hakkeroi kaiken sen, minkä kylänjohto ilmoittaa hakkeroiduksi. Tämä tapahtuu koska tahansa ja milloin tahansa, mutta mieluiten heti vaalien jälkeen.

Venäjä on sopivampi vihollinen, koska sillä on jotain, mitä voimme saada: se on Krim. Kiina ei ole ollenkaan hyvä vihollinen, koska meillä on jotain, jonka voimme menettää: se on Taiwan.

Vanha kristillinen lunastusteoria kytki menneen ja tulevaisuuden yhteen rakentavalla tavalla: koska kauan sitten oli onnea (Kristus pelasti), meidän tarvitsi vain osoittaa Jumalan suosio kerryttämällä rikkauksia. Nyt rikkauksia ei riitä kaikille, ja tarina on vasallikuninkaiden tarina: meitä puolustetaan kyllä, mutta siitä hyvästä meidän on annettava kaikkemme, varsinkin vapautemme. Salaperäinen taistelu on meneillään, meidän keskusjohtomme vastaan se tuntematon, mikä voi pysäyttää ratikat ja saada youtubankin takkuilemaan. Olemme sodassa, jota voi kestää vuosisatoja! Tämä mielentila todella kestää yhteiskunnan vähittäisen rappion. Kasvun jälkeen despotismi!

Tätä on uusi normaalikeskiaika.

paavonevalainen

Poliittisesti täysin kokematon. Ilmeisesti liikaa mielipiteitä, niitä riittää toisillekin. Nato- ja eurovastainen, anarkistisuusindeksi 84. Pyrkii Suomen johtavien disinformaattorien joukkoon, on mahdollinen piilopersu tai ainakin myötäilijä. Harkitsee eläkepäivien viettoa poliittisena mielipidevankina Suomessa. Tukee Janne Kejon pyrkimystä Suomen uudeksi Pentti Linkolaksi. Annetaan toistaiseksi kulkea vapaana, mutta otetaan huostaan poikkeusaikojen tullessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu