Tulevaisuuden teknologiat…

Pitänee esitellä tässä yksi tärkeimmistä sektoreista: mannertenväliset ohjukset, uudentyyppiset ydinlataukset (entistä suuremmat EM -paukut, pienet taistelukenttämoukut, jne.), ja hypersoniset risteilyohjukset.

Ihmiskunta on 2021 päättyvän START -sopimuksen jälkeen astumassa uuteen aikaan, jossa avautuu täysin reguloimaton teknologisen kilpailun ja kehitystyön kenttä. Tilanne antaa urakehitysmahdollisuuksia kymmenilletuhansille tutkijoille ja insinööreille. Tilauksessa on koko paletti materiaaliteknologiasta autonomisten järjestelmien kehitykseen ja raskaaseen tieteelliseen laskentaan asti. Tällainen laajan sektorin kimara pystyy virkistämään USA:n ja Venäjän kuihtuvia talousalueita. Kyseessä on tulevaisuuden ala, jolla on massiivinen rahoituspotentiaali ja jonka vaikutus todellakin ulottuu kaikkeen maailmaan.

Odotamme jännityksellä USA:n vaalirientojen lopputulosta. Ainoastaan Tulsi Gabbard voisi yrittää estää kuvaamaani ydin -Eldoradon toteutumisen, mutta hänen mahdollisuutensa ovat todella pienet. Ja jos diplomaattinen ponnistelu johtaisi siihen, että rajoitetun ydinsodan doktriini kävisi mahdolliseksi yhteisesti sovituilla eteentyönnetyillä eturistiriitavyöhykkeillä, tarvitsemme pieniä vapaaehtoisia ja uhrattavissa olevia sektoreita, edes muutaman. Kashmir, Taiwan, Ukraina ja Suomi voisivat olla uusien teknologioiden kokeelliset näyttämöt? Ehkä juuri meidän maamme voisi olla se teatraalinen uhri, jota maailma tarvitsee?

paavonevalainen

Poliittisesti täysin kokematon. Ilmeisesti liikaa mielipiteitä, niitä riittää toisillekin. Nato- ja eurovastainen, anarkistisuusindeksi 84. Pyrkii Suomen johtavien disinformaattorien joukkoon, on mahdollinen piilopersu tai ainakin myötäilijä. Harkitsee eläkepäivien viettoa poliittisena mielipidevankina Suomessa. Tukee Janne Kejon pyrkimystä Suomen uudeksi Pentti Linkolaksi. Annetaan toistaiseksi kulkea vapaana, mutta otetaan huostaan poikkeusaikojen tullessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu