Uusi näytelmä on valmis – kuntavaaliehdokkuus harkinnassa

Kirjoitin viime keväänä Pohjanrannan kesäteatteria varten käsikirjoituksen näytelmään "Isästä poikaan", mutta se jäi muiden kiireiden vuoksi esittämättä. Käsikirjoitus on jatkoa kahden vuoden takaiselle näytelmälle "Kahden Kemin patriarkka". Se kertoo kahdesta tilan edellisestä isännästä, Eerikki ja Matti Niemelästä.

Tätä näytelmää ei esitetä myöskään ensi kesänä, ehkä myöhemmin.

Olen kirjoittanut uuden näytelmän, jonka nimi on "Urho ja hänen kisällinsä – tuokiokuvia Urho Kekkosen viimeisestä vuosikymmenestä". Näytelmän päähenkilöitä ovat Kekkosen lisäksi maaherra Martti Miettunen ja kansanedustaja Paavo Väyrynen.

Aion esittää itse Kekkosta. Väyrysen rooliin ryhdytään etsimään nuorta harrastajanäyttelijää. Ensi-illan on suunniteltu olevan 22. heinäkuuta.

Kekkos-näytelmässä käsitellään sotien jälkeistä ja etenkin 1970-luvun ja 1980-luvun alun poliittista historiaa.

Samaan aikaan synnytän uusia aiheita tulevaan historiankirjoitukseen.

Kansalaispuolueella on nyt runsaat 4100 kannattajakorttia. Kun tarvittavat 5000 korttia ovat koossa, se merkitään puoluerekisteriin.

Jatkan työtäni europarlamentaarikkona. Keskustan sääntöjen mukaan kuulun sen valtuuskuntaan Euroopan parlamentissa.

Parhaillaan harkitsen sitä, että olisin käytettävissä Keskustan ehdokkaaksi kuntavaaleissa. Olen valmis tukemaan Keskustan kuntavaalitoimintaa myös muulla tavoin.

Keskustan piirissä on turha hermostua Kansalaispuolueen perustamisesta ja toiminnasta. En näe mitään syytä siihen, että puolueeseen suhtauduttaisiin vihamielisesti.

Kun oli käynyt ilmi, että en kyennyt enää Keskustan kautta vaikuttamaan tärkeimpinä pitämieni tavoitteiden toteuttamiseen, tunnustin reilusti tappioni ja siirryin sivuun. Pyrin nyt edistämään niitä muulla tavoin.

Olen kehottanut kannattajiani jatkamaan toimintaansa Keskustassa ja vaikuttamaan sen poliittiseen linjaan. Toivon, että puolue palaa juurilleen ja menestyy.

Kansalaispuolueella on alkiolaiseen ihmisyysaatteeseen nojautuva ohjelma, jonka taakse pyrin kokoamaan mahdollisimman laajasti sekä sitoutumattomia että eri puolueisiin lukeutuvia suomalaisia.

Eikö näin ole hyvä?

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu