Väyrynen ”Terve Helsinki” -liikkeen ehdokkaana

Ilmoitin viime keskiviikkona, että harkitsen kuntavaaliehdokkuutta Helsingissä, jos muodostettavalle sitoutumattomien listalle saadaan riittävästi ehdokkaita. Jo nyt on varmistunut, että valitsijayhdistysten yhteislista saadaan muodostetuksi. Mukana on eri puolueiden jäseniä ja sitoutumattomia ehdokkaita.

Yhteislistan nimeksi tulee ”Terve Helsinki”.

”Terve Helsinki” -liikkeen ohjelmassa arvostellaan Helsingin valtapuolueita siitä, että ne ovat toteuttaneet keskittävää metropolipolitiikkaa, jolla pääkaupunkiseudulle pyritään haalimaan useita satoja tuhansia uusia asukkaita joko Suomen maakunnista tai ulkomailta.

 

Tämä keskittävä metropolipolitiikka on kohottanut elinkustannuksia, huonontanut elinympäristöä ja ilman laatua, pahentanut liikenneruuhkia ja lisännyt meluhaittoja. Turvallisuustilanne on heikentynyt.

 

Helsingin ja muiden pääkaupunkiseudun kaupunkien investoinnit väestönkasvua lisääviin hankkeisiin ovat johtaneet siihen, että alueella jo asuville ihmisille välttämättömien palvelujen kehittämistä  on laiminlyöty.

 

"Terve Helsinki" -liikkeen ehdokkaiden tavoitteena on, että Helsingin kaupunki keskittyy alueellaan jo asuvien ihmisten – sekä kantasuomalaisten  että maahanmuuttajien – olojen ja elämän laadun kohentamiseen sen sijaan, että varoja tuhlataan vahingolliseen keskittävään metropolipolitiikkaan.

 

"Terve Helsinki" -liike haluaa kehittää pääkaupunkia siten, että se tukee koko Suomen tervettä kehitystä.

 

”Terve Helsinki” –yhteislistalle otetaan edelleen ehdokkaita. Halukkaat voivat ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen  kp@kansalaispuolue.fi.

 

Paavo Väyrynen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu