Tähtiliike on lähelläsi

Kun Tähtiliike ei saa lainkaan valtakunnallista julkisuutta, keskitymme kampanjassamme tapaamaan äänestäjiä henkilökohtaisesti.

Toivomme, että paikallis-ja maakuntalehdet palvelevat lukijoitaan ja kertovat kampanjastamme. Jotkut paikallisradiot ovat jo panneet meidät merkille.

Oma kampanjani Tähtiliikkeen puheenjohtajana on jo käynnistynyt Uudeltamaalta ja Hämeen vaalipiiristä. Tänään ohjelmassa on Pirkanmaa ja huomenna Satakunta. Perjantaiaamuna tapaan äänestäjiä Lahdessa. Sen jälkeen järjestän viikonlopun aikana vaalitilaisuuksia Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan vaalipiireissä.

Omassa vaalipiirissäni Uudellamaalla kampanja on käynnistynyt lupaavasti.

Oma eduskuntaurani käynnistyi Lapin vaalipiiristä 49 vuotta sitten vuonna 1970. Olin Keskustan ääniharava. Puolue romahti.

Alkoi meidän silloisten nuorten päättäväinen työ, jolla Keskusta nousi 1980-luvun lopulla jälleen Suomen suurimmaksi puolueeksi. Käännekohta olivat vuoden 1988 presidentinvaalit.

Vuoden 1991 eduskuntavaaleissa olin ensimmäisen kerran ehdolla Uudellamaalla. Johannes Virolainen ja Marjatta Väänänen lopettivat silloin ansiokkaan eduskuntatyönsä.

Niissä vaaleissa kaksinkertaistimme paikkamäärämme Uudellamaalla kahdesta neljään. Olin 22 709 äänellä koko maan paras ääniharava. Sain muistaakseni noin 800 ääntä myös Helsingin vaalipiirissä. Tämä tiedetään siitä, että Helsingissä ei ollut käytössä yhtä suurta ehdokasnumeroa kuin minulla Uudellamaalla.

Uudenmaan ja Helsingin alueella äänestäjät hyvin usein äänestävät väärän vaalipiirin ehdokasta. Tällä kertaa ääniä saattaa siirtyä minulta Pekka Haavistolle ja häneltä minulle päin. Meidän molempien ehdokasnumero on 27.

Uudellamaalla tavoittelemme vähintään kahta paikkaa, Helsingissä vähintään yhtä. Näihin tuloksiin antavat uskoa vuoden takaisten presidentinvaalien tulokset. Nyt ei ole Sauli Niinistö ääniä imuroimassa.

Meillä on erinomaiset ehdokkaat molemmissa vaalipiireissä, Helsingissä 21 ja Uudellamaalla 31 Tähtiehdokasta. Kaikki Tähtiehdokkaat löytyvät Pohjantähdestä (pohjantahtilehti.fi).

Tähtiliikkeen ohjelmat löytyvät kotisivultamme (seitsemäntähdenliike.fi/tietopankki/ohjelmat), uusimpina kantamme ilmavoimien hävittäjähankintaan ja kannanottojamme sosiaalipolitiikkaan.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu