Terroristijärjestö Hamasin hallinnoimaa palestiinalaisaluetta ei tule tunnustaa valtioksi

Olisi suuri virhe tunnustaa terroristijärjestön käytännössä hallinnoima alue valtioksi. On surullista, että naapurimaamme Norja tähän päätyi. Suomen tulee tässä toimia viisaasti. Palestiinan valtion tunnustaminen ei auttaisi rauhan edistämisessä vaan päinvastoin kärjistäisi konfliktia Lähi-idässä. On huomattava, että terroristijärjestö Hamas hallitsee suurta osaa palestiinalaisalueita. Palestiinan valtion tunnustaminen näyttäytyisi asettumiselta Hamasin puolelle Israelia vastaan tilanteessa, jossa Israel on kohdannut terrori-iskun alueelleen ja Hamas pitää edelleen suurta joukkoa siviilejä panttivankeinaan.

Antisemitismi ja juutalaisvastaisuus ovat lisääntyneet Suomessa samaan aikaan kun olemme todistaneet Hamasin terrori-iskun seurauksi: lasten, naisten ja muiden siviilien murhia, raiskauksia ja pitkittynyttä panttivankien piilottelua. Antisemitismiä ja juutalaisvastaisuutta lietsotaan maailmalla monelta rintamalta: äärioikeistolaisesta uusnatsihenkisestä ajattelusta, äärivasemmistolaisesta woke-ideologiasta ja islamistisesta ajattelusta.

Tästä samasta ideologisesta lähteestä kumpuavat myös puheet, joissa Lähi-Idän ainoan demokratian poliittinen johto ja terroristijärjestö Hamas rinnastetaan toisiinsa. Kansainvälisen rikostuomioistuimen pääsyyttäjä ilmoitti hakevansa pidätysmääräystä rinta rinnan Israelin pääministerille kuin terroristipäälliköille.

 

paivirasanen
Kristillisdemokraatit Riihimäki

Olen Kristillisdemokraattien kansanedustaja Hämeestä. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Kansanedustajana olen vaikuttanut vuodesta 1995 alkaen. Sisäministerinä työskentelin vuosina 2011-2015.
Kristillisdemokraattien puoluejohtajana toimin vuosina 2004-2015.
Riihimäen kaupunginvaltuutettuna olen vaikuttanut vuodesta 1993 alkaen.

Haluan tehdä työtä erityisesti perheiden hyvinvoinnin puolesta, terveydenhuollon tason parantamiseksi, ihmisarvon ja -oikeuksien toteutumisen puolesta sekä työn ja yrittämisen edistämiseksi. Perhe on tärkeä osa elämääni, olen viiden lapsen äiti ja rehtorimiehen vaimo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu