Ääri-islam on nykyajan kansallissosialismi

Mitä tätä sen enempää arvuuttelemaan. Molemmat aatteet sisältävät perusprinsiipit: Yksi valtakunta, yksi kansa, yksi johtaja. Natsisaksan kohdalta kukaan ei kyseenalaista yhtälöä. Ääri-islamissa on vain yksi valtakunta, kansa on sunni ja johtajana tietysti Muhammed. Suurena suunnitelmana maailman herruus, jonka esteenä ovat juutalaiset, kommunistit, vääräuskoiset ja uskonluopiot (shiiat, alaviitit, yezidit, zaidilaiset, druusit, suufilaiset, ismailiitit ja mitä näitä onkaan)

Molemmat tulivat eurooppalaiseen yhteisöön väkivaltaa uhoten ja ensi alkuun molempia kohdeltiin varovaisen toiveikkaasti uskoen pystyvän patoamaan nousevan raivon antamalla siimaa. Siinä missä Hindenburg antoi Hitlerille postiministerin viran uskoen natsien tästä rauhoittuvan, antoivat eurooppalaiset näille rahaa ja etuisuuksia, kuten Suomen demarit, jotka ovat haalineet näitä myös omiin riveihinsä kansanedustajaehdokkaita myöten.

(Kansanedustaja = Henkilö, joka edustaa kansaa. Kansanhan saa tässä kohtaa kylläkin määritellä ihan itse. Esimerkiksi RKP edustaa Ruotsin kansaa ja VKP Venäjän kansaa.)

NSDAP:n retoriikkaan kuului muiden kansojen ja yhteisöjen hävittäminen ja halveksinta. Aivan kuten islamisteilla. Natsien mielilauseita oli muiden alempirotuisten hävittäminen ja sitähän ne tekivät. Aivan samaa harrastavat islamistit. Tätä on kenenkään aivan turha kieltää. Al-Holin leirillä oleskelevat naiset eivät piittaa pienen paskan vertaa naisista, jotka tapetaan liian vähäisestä jumalan palvonnasta. Heille ei ole mikään kauhistus pään irrottaminen, kun kyseessä on vääräuskoinen ja he ovat halukkaita myös osallistumaan tällaiseen jumalanpalvontaan.

Kansallissosialismi, kuten myös islam oli ihan perusjärkevä poliittinen ajatusmaailma ilman muiden hävittämistä. Eläinten suojelu ja kasvissyönti oli ihan tavallaan kannatettavia uusia ajatuksia ja rahamaailman suitseminen jopa nykyajan mittasuhteissa ihan kannatettavaa. Rauha ja leppoisa idolin palvonta on kanssa ihan jees, ellei se sisällä muiden rauhaa häiritsevien poistamista päiviltä.

Selkeä poikkeus näillä on suhtautuminen teollisuuteen ja tekniikkaan. Natsit panostivat tuotantoon ja kehittivät tietotaitoaan huippuunsa, kun taas koko arabimaailma ei tähän päivään mennessä ole tuottanut edes alkeellisinta kottikärryä. Jos laskuista jätetään öljytulot, hakkaa joku random eurooppalainen suuryritys tuotannollaan koko arabimaailman. Aina kun jihadisti tekee terrorityön, hän tekee sen vääräuskoisten kehittämillä aseilla ja tarvikkeilla. Aihetta syvällisemmin käsittelee Hans Enzensberger esseessään Kauhunkylväjät. Kirjoitus radikaalista häviäjästä.

 

Itse kuulun vanhaan kansaan, eli muinaissuomalaisena katselen tätä tietenkin eri kulmasta kuin sinä hetkessä elävä, suvaitsevainen, kaupungissa asuva, kantaaottava maailmankansalainen. Minulle natsit, islam, hugenotit, hippiliike, roomalaiset tai vaikka körttiläisyys ovat vain ohimeneviä hetken muoti-ilmiöitä. Tuhannen vuoden periodilla tällaiset ovat vain ohimenevää flunssaa tai ripulia ihmisen tavallisessa kiertokulussa. Ihminen ei tuhannessa vuodessa juuri muuksi muutu ja viime aikoina kehityksemme on polkenut ikävästi paikoillaan. Saas nähdä mitä kaikkea tämä uusi vuosituhat tuo tullessaan.

pakanapoika

Kekkosen aikana syntynyt kansalainen, jolle sattuu ja tapahtuu vielä 2000-luvullakin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu