Alfa TV päivittelee koronaa

Vaikka arvasin jo ennalta Sanna Ukkolan agendan, uskalsin silti katsoa millaista keskustelua Fatim Diarra, Sari Sarkomaa, Petri Honkonen ja Päivi Räsänen saavat aikaan. No melkein sen arvasi.
Ainoastaan Päivi Räsänen pystyi ottamaan esille agendan vastaisia asioita kuten ihmisten huolen ja yhteydenotot raskaana olevilta huolestuneilta naisilta ja ainoastaan Päivi huomioi koronarokotevastaiset ”ihan normaaleiksi ihmisiksi”. Lisäksi hän ainoana toteaa ”selkeitä ylilyöntejä” tapahtuneen rajoitusten suhteen.
Vielä kun olisi kerrottu mitä Päivi vastasi niille huolestuneille äideille ja mitä ne rajoitusten ylilyönnit olivat?
Jos Päivi olisi Sarin linjoilla, hän olisi tietenkin yhtynyt tämän riemuisaan ”ottakaa rokotus”-linjalle, mutta entä jos hän ei vastannutkaan yhtään mitään tähän kysymykseen? Paha sanoa, kunnei kerrottu. Ylilyönneillä hän arvatenkin tarkoitti liikuntapaikkojen, lähinnä uimahallien sulkemisia. Kai?

Päivi on muuten koko porukasta ainoa kenellä on näyttöä ja kokemusta menestyksekkäästä poliittisesta urasta. Hän ei enää pureksimatta niele vastaantulevien helppoheikkien myyntipuheita kuten paneelin muut kirkasotsaiset amatöörit. Jos tämä keskustelu olisi käyty 1600-luvulla ja aiheena kulkutauti olisivat kaikki huutaneet kuorossa noitaa roviolle, koska se on ainoa keino pysäyttää kulkutauti.
Päivi olisi ehkä ihmetellyt ääneen, miten tauti loppuu noitia polttamalla. Mutta hyvin varovaisesti, ettei itse joudu puhdistajien käsiin. Ihan kuten nytkin.

+9
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu