Blogien poistoista ehdotus

Minulta poistettiin ensimmäinen blogi ikinä. Säännöissämme lukee muun muassa: ”Älä solvaa ihmistä tai yhteisöä.”
Kyseessä oli seuraavanlainen teksti:

”Ensin he ovat välinpitämättömiä, sitten he nauravat sinulle, seuraavaksi he taistelevat sinua vastaan ja lopulta sinä voitat.” Kannabiksen laillistamisprosessi on edennyt toiseksi viimeiseen vaiheeseen, jossa he taistelevat sinua vastaan epätoivon vimmalla. Kommentteja ei suvaita, viranomaisten päälle syljetään ja vastapuolta halveksitaan. Onneksi olkoon hyvät kannabiksen ystävät. Olemme hyvin lähellä voittoa.

Lähtö tuli näemmä otsikon vuoksi, joka oli Unelma Säleikön mopon hallinnan menettämisestä. Tässä on tottakai selkeä viittaus Erika Keski-Korhosen blogiin, jota hän ei anna kenenkään kommentoida. Ymmärrän hyvin, että käyttämäni kieli on hyvinkin suorasanaista, mutta pitäähän asioista saada puhua. Eikö tämän koko blogialustan tarkoitus ole keskustelun virittäminen?

Ehdotukseni on, että jatkossa syystä tai toisesta poistettavat blogit lukittaisiin, kommentointi estettäisiin ja blogiin tulisi punaisella merkintä, miksi se poistetaan esim. muutaman tunnin kuluttua.
Nykyinen linja, jossa blogistit joutuvat arvailemaan mikä aihe tai sanamuoto on hyväksyttävissä ja kokeilemaan rajoja mitä saa ja mitä ei saa sanoa. Mielestäni poistettu blogini oli sanamuodoiltaan huomattavasti edellistä rauhallisempi, koskien kuitenkin täsmälleen samaa aihetta.

Minulle jäi yhä epäselväksi oliko se kipeä pillu tällä kertaa kannabis, kannabiksen vastustus vai ruokoton kielen käyttöni. Minä vastaan kyllä omista sanoistani, mutta kenelle? Olen muutaman vuoden aikana kysellyt toimitukselta, miksei esimerkiksi haku löydä nimeäni ollenkaan. On kuin keskustelisi liikennevalojen kanssa.

Ps. Jos tämäkin katoaa, niin minäkin.

+9
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu