Eduskunnan kannabiskomedian jatko-osa

Ensi torstaina käsitellään eduskunnassa taas kannabista. Monet eduskuntapuolueet sanovat edustavansa dynaamista, tieteeseen ja tutkimukseen perustuvan maailmankuvan omaavaa kansalaista. Moni puolue on notkeasti kääntänyt kelkkansa Naton suhteen kun heidän pehmeät, ideologiset arvionsa Venäjästä ovat musertuneet toteutuneen, jokaisen toteaman faktan perusteella.

Nyt edessä on faktan ja tosiasioiden perkaaminen ideologisen hutun seasta. Mutta mitäs veikkaatte. Mitkä puolueet pitävät kiinni yhä hassuista ja todentamattomista ”porttiteorioista” ja ”lasten pelastamisista” ja ketkä poliitikot taas uskaltavat todeta ääneen maailmalla tapahtuvan muutoksen?

Vieläkö kansanedustaja ja tunnettu satusetä Marko Kilpi jaksaa viihdyttää meitä koko poliisivirkamieskunnan alentavalla, aivan avuttoman typerällä ulostulolla vai onko hän kenties keskustellut jonkun ulkomailla olevan virkaveljensä kanssa asioista ja saanut ihan oikeaa, todennettavaa tilastotietoa?

Kannabis laillistuu joka tapauksessa, jollain aikavälillä ja se on hyvä juttu. Mieluummin heti kuin myöhemmin. Joka ainoa sekunti, kun sinä jarrutat kannabiksen laillistumista, sinä rahoitat Mantagajengejä ja muodostat niitä lisää. Sinä olet syyllinen pimeän rikollisuuden kasvuun.

Joka ainoa päivä kun sinä jarrutat huumausaineiden käytön laillistumista, sinä estät hoitoon pääsyn ja lisäät ongelmia. Sinä olet syyllinen huumeongelmien kasvuun.

Nämä edellä mainitut ovat todennettuja faktoja ja juuri sen vuoksi koko läntinen maailma onkin kilpaa muuttamassa päihdelainsäädäntöään.

 

 

+9
pakanapoika
Laitila

51-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu