Eija Kalso vs. Ukraina

Julkinen keskustelu lääkekannabiksesta ja sen asemasta jatkuu. Ei-puolen vahva edustaja Eija Kalso käyttää ikivanhaa kilpitekniikkaa, jolla pyritään ohjaamaan vastapuolen isku sivuun aiheesta. Hän hyökkää lääkekannabiksen asemaa vastaan vetoamalla tutkimukseen lääkekannabiksen lumevaikutuksesta.

Harhaanjohtavaahan tässä tietenkin on se, että se metatutkimus koski pääsääntöisesti synteettisiä kannabisvalmisteita, ei oikeaa kannabista.

 

Samaan aikaan kun Kalsot ja Päivi Räsäset epätoivoisesti vastustavat lääkekannabista kaikin mahdollisin tavoin, valheilla ja vääristelyillä, vedoten uskontoon tai porttiteorioihin Ukrainassa edetään tieteen ja kehityksen linjoilla.

Myös maailman kannabisväki kannustaa Ukrainaa.

Valitse puolesi. Oletko maailman kannabisväen ja Ukrainan puolella vai Kalson ja Venäjän puolella? (Venäjän yksi syy hyökkäykselle oli hyökkäys ”narkomaaneja” vastaan ja Venäjän suhtautuminen lääkekannabikseen selkeni kaikille koripallotyttösen kohtelun myötä.)

 

 

 

pakanapoika
Laitila

1971 syntynyt kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen 70%:lla työkyvyttömyyseläkkeellä aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Tästä eteenpäin toimitaan 30%:sti yrittäjänä (Tärisevän Torstin Avaruuskauppa Oy) ja vääpelinä (MPK). Saas nähdä mitä siitä seuraa..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu