Huumemyönteinen

Sain kuulla olevani huumemyönteinen, koska kannatan kannabiksen laillistamista. Minusta tämä nimitys on aavistuksen erikoinen. Sillä jos edessäsi on ongelma, johon sinulla on myös ratkaisu, niin oletko silloin ongelmamyönteinen vai ongelmakielteinen?

Aivan. Taas on keksitty sana, jonka pitäisi tarkoittaa jotain, millä perustella omaa uskomuksellista käytöstä. Aivan samoin kuin ”nollatoleranssi” tai ”porttiteoria”. Näillä uskonnollissävytteisillä hurmiohuudoilla yritetään viestiä sivistyneelle ihmiselle, että kannabiksen laillistamisessa ei olisi järkeä.

Kylläpä ovat väärässä. Saksakin laillistaa tänä vuonna ja aikoo saavansa 4,7 miljardia joka vuosi.

Älä ole huumekielteinen yhteiskunnan jarru ja rahantuhlaaja vaan vähennä ongelmia ja tienaa rahaa.

 

 

 

pakanapoika
Laitila

1971 syntynyt kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen 70%:lla työkyvyttömyyseläkkeellä aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Tästä eteenpäin toimitaan 30%:sti yrittäjänä (Tärisevän Torstin Avaruuskauppa Oy) ja vääpelinä (MPK). Saas nähdä mitä siitä seuraa..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu