Jätin tällä kertaa rokotteen ottamatta

Jätin tälläkin kertaa ottamatta tarjotun rokotteen. En ole ottanut ainoatakaan flunssarokotetta, sikapiikkiä tai vastaavaa, pois lukien tietysti jäykkäkouristus ja joku hepatiittirokotus ennen kaukomaille lähtöä.
En varsinaisesti kuulu salaliittoteoreetikkoihin, vaikka seuraankin mielelläni tiedon rajamaita aina kun jotain uutta tietoa/arvailua/pohdintaa saapuu (JFK, WTC, JVG, kuunatsit ja Atlantiksen muinaissuomalaiset kuninkaat). Todistettavaan faktaan tukeutuva tiede on kuitenkin se mihin pääsääntöisesti pohjaan ajatelmani.
Suhtaudun hyvin skeptisesti lääketeollisuuden hyvään tahtoon mutta lääkäreiden hyväntahtoisuuteen ja tietotaitoon oman sektorinsa puolesta luotan kyllä. Hyvä lääkäri saa vaikka tienatakin hyvin, mutta lääkebisneksen rahanahneus hirvittää.

Tämä koronarokotus on maailmanhistorian suurin lääketieteellinen koe. Yli puolet maailman väestöstä ottaa osaa tähän kokeeseen. Yhdestäkään markkinoilla olevasta rokotteesta ei ole olemassa minkäänlaisia pitkänajan tutkimustuloksia. Pitkäaikaisvaikutukset ovat puhtaasti oletuksia, arvauksia, toivomuksia, uskomuksia, joita meille kertovat pääsääntöisesti lääketeollisuuden etujen ajajat.
Thalidomi on jo näemmä päässyt unohtumaan nuorelta polvelta. Muitakin vastaavia lääketieteen hassutuksia on sattunut, kun ei ole maltettu rahanhimossaan odottaa pitkäaikaisvaikutuksia tai tehdä tutkimuksia loppuun asti.
En kuitenkaan usko, että rokotteista on pitkällä aikavälilläkään sen kummemmin haittaa, joskaan tuskin hyötyäkään. Saatiinpahan maailmanhistoriaan kumminkin komea show.

Mutta koska tutkittua tietoa pitkäaikaisvaikutuksista ei ole olemassa, jätän rokotteen ottamatta. En yllytä ketään ottamaan tai olemaan ottamatta ja jos valinta on hankala, niin kolikko auttaa. Kruuna kyllä, klaava ei.

+11
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu