Kenen puolella olet lääkekannabisasiassa?

Lääkekannabis jakaa kansaa kaikkialla. Tosin tuntuu, että aina vaan kiihtyvällä tahdilla maat toisensa perään kallistuvat lääkekannabiksen laillistamiseen.

Viimeisinpinä asiaa miettivät Japani ja Ukraina.

Vastaavasti Suomessa lääkekannabis on ollut laillinen jo vuodesta 2006 asti, mutta Fimea ja muutamat muut tahot ovat hyvin vahvasti vaikuttaneet siihen, että lääkekannabiksen saaminen on tällä hetkellä käytännössä mahdotonta.

Mitä mieltä sinä olet? Et suinkaan sinäkin Putinin tavoin usko porttiteoriaan vai onko sinulla joku muu vaikutin vastustaa asiaa?

Isojen puoluekokouksia kinkeröidään parasta aikaa ja kiinnostaisi tietää, käsitelläänkö asiaa yleensäkään ja millä mielellä.

+5
pakanapoika
Laitila

51-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (vääp.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu