Keskisarja lähti perussuomalaisiin

Suomen ehkä tämänhetken suosituin historioitsija Teemu Keskisarja aikoo politiikkaan Perussuomalaisten riveissä.

Olen lukenut häneltä useammankin kirjan ja hyväksynyt hänen ajatusmaailmansa. Erityisesti mieltä lämmitti hänen vakaumuksensa: ”Minulla on vakaumus. Se on suomen kieli ja Suomen mieli.”

Teemu on toki varsin kyynisen ja kylmän oloinen, mutta viimekädessä tavattoman rehellinen ja suorasukainen. Mies minun makuuni. Hän sanoo miten asiat ovat, eikä peruspoliitikon tapaan yritä pyöristellä sanomisiaan sopimaan vallitsevaan agendaan.

Jos Teemu Keskisarja saisi vielä Perussuomalaiset luopumaan vallitsevasta putinistisesta päihdepolitiikastaan *, saa Perussuomalaiset minunkin ääneni.

(* Sotaa huumeita vastaan johtaa nykyisin Venäjä. Nollatoleranssia ja porttiteoriahöpsötyksiä johtaa nykyisin virallisesti Venäjä yhdessä Kiinan kanssa. USA luovutti tämän tittelin virallisesti Venäjälle Yk:ssa muutama vuosi sitten)

pakanapoika
Laitila

1971 syntynyt kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen 70%:lla työkyvyttömyyseläkkeellä aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Tästä eteenpäin toimitaan 30%:sti yrittäjänä (Tärisevän Torstin Avaruuskauppa Oy) ja vääpelinä (MPK). Saas nähdä mitä siitä seuraa..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu