Koronasota vaikuttaa samalta kuin sota huumeita vastaan

Molemmissa sodissa varsinaiset hoito/estotoimet aiheuttavat enemmän vahinkoa kuin varsinainen sodan kohde itsessään.

Sodassa huumeita vastaan menetetään enemmän ihmisiä, kuin mitä varsinaiset huumausaineet laillisina voisivat tappaa. Sodassa huumeita vastaan rahalla ei tunnu olevan merkitystä ja sitä käytetään älyttömiä summia turhuuteen. Siis sodan jatkamiseen, vaikka voiton tavoittelustakin on jo virallisesti luovuttu. Sodan jatkaminen on siis puhdasta typeryyttä. Ei mitään muuta.

 

Sodassa koronaa vastaan tullaan menettämään enemmän ihmisiä kuin mitä itse virus pystyy tappamaan. Sota koronaa vastaan on uljaan näköistä taistelua ylivoimaista vihollista vastaan ja taistelun hurmiossa on rahan arvo hämärtynyt olemattomiin ja sitä voidaan sodan alttarille uhrata rajoittamattomasti ja ottaa omien loppuessa lainarahaakin jakaaksemme senkin muille.

Olemme jo tuhonneet taloutemme, mutta lainarahalla voimme jatkaa sotaa pelastaaksemme mitä? Sodan jatkaminen on puhdasta typeryyttä. Ei mitään muuta.

 

 

 

 

pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa. Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu