Koska K-sana jää historiaan?

Tervetuloa suureen arvauskilpailuun. Kyseessä on siis historiankirjoihin jäävä veikkaus siitä, kenellä on kirkkain kristallipallo tai kuka nyt vaan sattuu parhaiten tulevaisuuden tietämään.

Arvaa siis oikein päivämäärä, joka on ensimmäinen, jolloin suomalainen media ei mainitse kertaakaan sanaa korona.

Jos ei uskontonsa tai vakaumuksensa vuoksi suostu ennustelemaan voi antaa oman valistuneen arvauksen/riskianalyysin/tarkkoihin laskelmiin perustuvan todennäköisyysarvion tuosta päivämäärästä.

 

Palkintoa tässä kilpailussa ei anneta pelkästään voittajalle vaan kaikille, kunhan se päivämäärä joskus saavutetaan.

0
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu