Länsirintamalla ei mitään uutta

Mieletön sota kannabiksen ympärillä jatkuu jo viidettä kymmenettä vuotta. Tänä vuonna suuria taisteluja on käyty muun muassa Ranskassa, Saksassa ja Maltalla. Taistelujen tulokset näyttävät samansuuntaisilta kaikkialla. Kannabis voittaa joka taistelun. Hitaasti, mutta varmasti.

Kuluvan vuonna Malta laillisti kannabiksen viihdekäytön kuten myös Saksa. Tanska seuraa Saksan perässä. Ranska salli lääkekannabiksen kasvatuksen. Aikaisemmin rajujen taistelujen jälkeen Belgia, Espanja, Sveitsi, Italia ja yli puolet Yhdysvalloista ovat ainakin lieventäneet rajusti elleivät jopa kokonaan luopuneet taistelusta kannabista vastaan.

 

Kun maailman karttaa katsoo, voi hyvin helposti huomata sen, miten kannabiksen laillistaminen ja normalisointi on alkanut demokraattisista, tieteeseen ja tutkimukseen perustuvasta ajattelumaailmasta.

Eniten kannabista vastustavat konservatiiviset ja ideologian täyttämät itäiset hihhulimaat kuten Venäjä, Kiina ja Irti Huumeista ry.

Miksi kukaan yleensäkään haluaa jatkaa turhaa sotimista, millä ei voi voittaa yhtikäs mitään?

Kokoomuksen poliisikansan kansanedustaja Marko Kilven mukaan sotaa huumausaineita vastaan ei ole tarkoitettukaan voitettavaksi.

”Sitä ei voi voittaa. Siinä sodassa ei ole kuin häviäjiä. Kyse ei ole voittamisesta, vaan tasapainosta.”

Kokoomuspoliisien mielestä tärkeintä on siis sodan jatkuminen. Onneksi tämän idiootin oma nuorisopuolue, Kokoomusnuoret on ottanut selkeästi kantaa laillistamisen puolesta ja rauhan palauttamisesta.

 

 

+5
pakanapoika
Laitila

51-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu