Mielipiteeni USA:n pakoteuhasta Venäjälle Ukrainan takia

En ole perehtynyt asiaan iltalehden uutista kummemmin, mutta näin äkkiseltään USA:n ilmoitus pakotteista, jotka astuisivat voimaan välittömästi mahdollisesta hyökkäyksestä. Riittävän laajat (?) talouspakotteet, teknologiamateriaalien ym. vientikielto ja rautaa ukrainalaisille kuulostaa ihan hyvältä.

Ja vielä selkeästi etukäteen kerrottuna.

 

Tällaiset sanktiosäännöt pitäisi määritellä kansainvälisesti, niin että mikä tahansa valtio kun hyökkää toisen valtio alueelle, sulkee automaattisesti kaiken rahaliikenteen hyökkäävältä osapuolelta.

Kautta maailmanhistorian on tiedetty mitä sodankäynti tarvitsee: Rahaa, rahaa ja tykinruokaa.

Esimerkiksi Pohjois-Korean johtajalla on tykinruokaa, mutta ei rahaa. Siksi se ei juuri sodi, vaikka mieli takuulla tekisi. Minä epäilen, ettei venäläisten kukkarossakaan montaa täysipainosta kilise.

+3
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu