Mihin ryhmään venäläinen laskee sinut?

Ukrainaan hyökätessään Venäjällä oli selkeä suunnitelma , miten Ukrainan poliittinen ja sotilaallinen johto tuhottaisiin, jotta kansalaisten kyky ja halu vastarintaan saadaan tukahdutettua. Raportin mukaan Venäjän vastatiedustelu oli tehnyt listoja, joissa ukrainalaiset oli jaettu neljään kategoriaan. Ensimmäinen ryhmä pitäisi likvidoida fyysisesti. Toiset tarvitsisivat alistamista ja pelottelua. Kolmatta ihmisjoukkoa pidettiin neutraaleina, mutta heidät voitaisiin houkutella tekemään yhteistyötä. Neljänteen ryhmään luokiteltiin ne, jotka olisivat valmiita tekemään yhteistyötä.

Miehittämillään alueilla Venäjän joukot tarkastivat tiesuluilla mm. siviilimiesten tatuoinnit selvittääkseen kuuluvatko nämä mahdollisesti ykkösryhmään.

Venäjällä on takuuvarmasti olemassa erilaisia hyökkäyssuunnitelmia Suomenkin suuntaan. Mutta tämä uusi raportin mainitsema tieto väestönjaottelusta selkeästi poistettavista peloteltavien kautta hallittaviin on järkyttävä, sillä Venäjän sotadoktriinit tuskin poikkeavat kohdallamme. Käsittääkseni tällaisen listan olemassaolo on jo itsessään sotarikos.

pakanapoika
Laitila

1971 syntynyt kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen 70%:lla työkyvyttömyyseläkkeellä aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Tästä eteenpäin toimitaan 30%:sti yrittäjänä (Tärisevän Torstin Avaruuskauppa Oy) ja vääpelinä (MPK). Saas nähdä mitä siitä seuraa..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu