Miksei kokaiini ole ongelmahuume?

Kokaiinia käytetään kaikkialla, missä nousukkaat (N) juhlivat urheilijoiden (U) tai muusikoiden (M) kanssa. Jalkapalloilija Roman Eremenko (U), Biljardin moninkertainen Suomen mestari Kim Laaksonen (U) ja jääkiekkoilija Jori Lehterä (U) ovat tunnettuja kokaiinin ystäviä. Jääkiekkoilijoita on enemmänkin. Julkkispuolelta moni muistaa kuinka Jussi Ahde (N) veti viivaa ja Pyhimys (M) kertoi gaalailtojen jonoista vessan edessä. Anne-Mari Berg (N) avautuu julkkisten yleisestä juhlahuumeiden käytöstä ja Wallu Valpio (N), Samu Haber (M) sekä Kalle Keskinen (N) todistavat asian oikeaksi. Olympiatason purjehtija (U) jäi satamaan kokaiinin takia.
Vapaaottelija Makwan Amirkhan (U) suutuspäissään vihjaili Jethro Rostedtin (N) olevan mukana kokaiinitouhuissa ”..oot vaan koksua vetävä susi lampaan kuteissa” ja ”..ja sun poika johtaa koko paskaa huumepäissään! Puhumattakaan susta! ” Tuomas Embuske (N) kertoo avoimesti miten hänen bileissä oli aina kokaiinia tarjolla. Hänen bileissään ei siis käynyt kuin nousukkaita ja julkkiksia.

Kokaiinia käytetään Suomessa siis todella paljon juuri ylemmän luokan kekkereissä ja juhlissa. Mutta aiheuttaako kokaiini ongelmia?
Yleisen huumausainevalistuksen mukaan se nähtävästi ei aiheuta ja mediakaan ei jää vatvomaan julkkisten kokaiinin käyttöä, vaan esimerkiksi Jetin ja Makwanin yhteenotosta on jätetty siskolle viheltelyt ja rasismi, mutta ei kokaiinia.
Irti Huumeista ry tietää että kannabis on portti suonensisäisiin huumeisiin, mutta ei valista sanaakaan kokaiinin ongelmista. Toki voi olla niin, että kokaiini nyt vaan kuuluu paremman luokan juhliin, urheiluun ja mediaväelle.

Keskustelua paremman väen kokaiinin käytöstä.

+3
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu