Miksei Päivi Räsänen riemuitse signaalista?

Päivi Räsänen ja poliisikansanedustaja Marko Kilpi ovat profiloituneet tämän hetken suurimpina kannabiksen laillistamisen vastustajina. He ovat painottaneet ennaltaehkäisyä kovien rangaistusten muodossa ja erilaisten signaalien antamista nuorille. Nyt tuo kaikki toteutunut Venäjällä. Yhdysvaltalainen koripalloilija Brittney Griner sai Venäjällä yhdeksän vuoden vankeus­tuomion.
Huumeen salakuljettaja sai ansaitsemansa kovan tuomion, mikä sinänsä jo antaa nuorille selkeän signaalin, ettei vaarallisten aineiden kanssa tule leikkiä.

Mutta mikseivät Päivi ja Marko nyt sitten tule esiin kertomaan signaalin antamisen riemuista? Joko Marko huomaa vihdoinkin tässä asiassa seisovansa yksinään Putinin joukoissa ja millaisen signaalin Päivi tarvitsee tajutakseen asioita oikein, vaikka ettei nuoria kannata laittaa vuosiksi vankilaan kannabiksen vuoksi?

Myös kieli pitkällä odotan kannabiksen laillistamisen vastustajien kommentteja.

+8
pakanapoika
Laitila

51-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (vääp.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu