Minä ja prostituoitu

Minä ja prostituoitu olemme hankalassa välikädessä, jos liike-elämän toiveet toteutuvat eli käteisestä luovuttaisiin. Ongelmana tässä on se, että minä ja seksityöntekijä toimimme aloilla, jotka ovat täysin laillisia, mutta kristillismoraaliseettisesti väärin. Tämän vuoksi kumpikaan meistä ei pysty avaamaan pankkitiliä, koska toimimme alalla, jossa ”hämärän ja pimeän kaupan mahdollisuus on suuri”. Kummallekaan meistä ei käy Visa tai Mastercard, joten joudumme käymään käteiskauppaa. Minä pystyn kyllä vuokraamaan toimitilan ja mainostamaankin varovasti, mutta ilolintu ei ollenkaan. Jos seksityöntekijä vuokraa asunnon, joutuu vuokranantaja syytteeseen prostituutiosta. Myös kaikenlainen seksityön mainonta on kielletty, vaikka radio ja iltapäivälehdet suitsuttavat samaan aikaan kaikenlaisia liukuvoiteita ja laukeamisasentoja. Tämän vuoksi on tuskin merkillistä, ettei Yle joudu vastaamaan teoistaan oikeuden edessä prostituoidun mainostamisesta. Maksullinen seksi on maailman vanhimpia ammatteja, eikä ole poistumassa minnekään. Tämän vuoksi lakejamme on prostituution osalta muutettava ammatinharjoittajan kannalta suotuisampaan suuntaan. Nykyisin laillinen portto ei siis saa pankkitiliä, vuokrattua toimitilaa, saati turvaa esimerkiksi vartiointipalveluliikkeeltä. Tämän vuoksi hän näissä asioissa joutuu turvautumaan hämäriin yhteistyökumppaneihin. Veroja, vakuutuksia ja eläkkeitä hän maksaa silti normaalin yrittäjän tapaan ja siksi tässä on selkeä ristiriita. Terveydenhuoltopalveluista tai työturvallisuusasioista en osaa sanoa mitään, mutta arvaan, että joku osaa. Keskustelua prostituution laillistamisesta.

pakanapoika
Laitila

1971 syntynyt kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen 70%:lla työkyvyttömyyseläkkeellä aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Tästä eteenpäin toimitaan 30%:sti yrittäjänä (Tärisevän Torstin Avaruuskauppa Oy) ja vääpelinä (MPK). Saas nähdä mitä siitä seuraa..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu