Ministerin vastauksessa putinistinen jälkikaiku

Perhe- ja peruspalveluministeri Aki Lindén sai eteensä kirjallisen kysymyksen lääkekannabisreseptien määräämisestä, johon hän vastasi poliitikon tapaan paljontekstiä/ei asiaa.

Kaiken höpötyksen seasta löytyi:

”blaablaa… näkemyksen mukaan on perusteltua jatkaa keskustelua lääketieteellisessä yhteisössä, mukaan lukien Kelan asiantuntijat..samaa blaablaata”

Tähän mennessä Kelan asiantuntijat eivät ole saaneet aikaiseksi minkäänasteista keskustelua aiheesta, mikä ei poikkeaisi kannabiksen osalta yhtään Venäjän ulkoministeriön tiedottajan Maria Zaharovan eli ykkösputinistin ajatusmaailmasta.

Ymmärrättekö: jos huumeet laillistetaan Yhdysvalloissa, useissa osavaltioissa, ja tätä tehdään pitkään ja nyt koko maasta tulee huumeriippuvainen, se ei tarkoita, että kaikki muut maat seuraavat samalla tiellä

 

Tässä on koko kannabiskysymyksen hekumakohta: Porttiteoria, jota putinistit, Irti Huumeista ry ja muut hihhulit yhä sitkeästi kannattavat.

Läntisessä maailmassa painotetaan samoja asioita kuin millä ministeri Lindén vastauksensa aloittaa, mutta Akin tekstissä ne ovat vain muotisanoja, joilla koristellaan teksti nykyaikaisen oloiseksi. Todellisuudessa Aki on yhä vankka porttiteorian kannattaja.

+1
pakanapoika
Laitila

51-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (vääp.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu