Missä otsikot kun kannabista laillistetaan?

Kansalaisaloite on 22.4.2024 virallisesti luovutettu eduskunnalle. Kiitos kaikille yli 54 000 ihmiselle, jotka sen allekirjoittivat!
Kannabis lailliseksi, säännellyksi ja verolle -aloitteen läpimeno ei näytä todennäköiseltä, mutta se pakottaa poliitikot, asiantuntijat, poliisin ja monet muut tahot ottaman asiaan kantaa.
Kannabiksen kieltolaille ei ole olemassa järkevää syytä, joten pakottamalla kieltolain kannattajat keskusteluun, edistämme sen loppumista.
Jostain syystä media ei katsonut tätä edes uutisoimisen arvoiseksi vaikkakin uutisissa hehkutettiin Saksan toimia kannabiksen normalisoinniksi.
Rikosylikomissaario Thomas Elfgrenille isot kiitokset. Tosin aina kummastuttaa, kun vasta eläkkeellä uskalletaan sanoa asiat niin kuin ne ovat.
Mutta median hiljaisuus on käsin kosketeltavaa.
pakanapoika
Laitila

1971 syntynyt kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen 70%:lla työkyvyttömyyseläkkeellä aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Tästä eteenpäin toimitaan 30%:sti yrittäjänä (Tärisevän Torstin Avaruuskauppa Oy)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu