Nyt minä ryhdyin rasistiksi

Täytyy myöntää etten aikaisemmin tällaista ole huomannut, mutta nyt sain luettua Iltalehden maksumuurin takana olevan ”Rasismi on syvällä valkoisissa”. Tämän jutun mukaan ”Valkoinen valtaväestö ei voi kokea rasismia”. Tämähän on jo lähtökohtaisesti perseestä, sillä kukaan ei ensinnäkään edes ole valkoinen. No ehkä joku albiino, jotka tunnetaan superiorrasisteina, koska eivät edes rusketu. Eivätkä he osaa edes hävetä tätä. Tosin heitä kyllä yleensä syystä tai toisesta näy marsseissa valkoisen vallan puolesta.
Tarkastelin hetken ihoani, eikä sitäkään voi sanoa hyvällä tahdollakaan edes maalarinvalkoiseksi. Lähinnä vaalean punaista nahkaa, jossa risteilee sinertäviä verisuonia ja muutama mustelma. Olenkohan sittenkin siniverinen ja täten etuoikeutettu? Joku kummallinen etuoikeus tässä minun ihossani on, mutta en kyllä itse sitä löydä.
Joka tapauksessa minua vituttaa tämä nykyajan rasismisormella osoittelu. Ne, jotka väreihin ja niiden vaikutuksiin kiinnittävät huomioita ovat juuri niitä, jotka erottelevat ihmisiä juuri rasistisin perustein.

Vai oliko tällaisen kirjoituksen tarkoituskin saada minut rasistisesti ahdistumaan ja siirtymään kannattamaan vaaleanpunaista valtaa vai miksi minua rasistisesti ahdistellaan ja dissataan ihonvärini vuoksi? Eikö tummaihoinen voi hyväksyä minua sellaisena kuin olen?

+2
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu