Pääpuolueet ajavat Maria Zaharovan päihdepoliittista linjaa

Maria Zaharova jatkaa peräänantamatonta huuhaa-nollatoleranssi-porttiteoria-huumausainepolitiikkaansa vastoin YK:n viimeisimmän yleiskokouksen päätöslauselmaa, jonka jopa Suomi allekirjoitti.

Mutta suomalaiset puolueet eivät. Yhdenkään puolueen vaaliohjelmassa ei juuri edes mainita koko ongelmaa, koska he nähtävästi haluavat pitäytyä vallitsevassa, nykyisin Putinin johtamassa huumesodassa.

Silti kaikki ovat huolissaan. Päihdepolitiikastamme on tullut asia, josta ollaan aina vaan huolissaan. Tosi huolissaan. Mutta se huolissaan olo ei muuta yhtään mitään muuta kuin se, että todellinen ratkaisu jää kauemmas. Ja sillä aikaa ongelmat kasvat entisestään. Yle Areenasta voi jokainen itse käydä katsomassa huumausainekeskusteluja vuosien varrelta. Mitä kauemmas menee, sen hassummiksi ne ja perustelut muuttuvat nykytietämyksen varjossa.

Eli seuraavan kerran kun kuulette poliitikon olevan huolissaan huumausaineista, voitte huoletta sylkäistä hänen eteensä ja kysyä: Missä teot ja missä ero Putinin tiedottajan ajatusmaailmaan?

Maria, Putinin ykkösnyrkki huumeasioissa alleviivaa porttiteoriaa: ”Ymmärrättekö: jos huumeet laillistetaan Yhdysvalloissa, useissa osavaltioissa, ja tätä tehdään pitkään ja nyt koko maasta tulee huumeriippuvainen, se ei tarkoita, että kaikki muut maat seuraavat samalla tiellä.”

Selkeä kysymys puolueiden ehdokkaille. Miten ajamasi päihdepoliittinen linjaus poikkeaa Maria Zaharovan vastaavasta vai poikkeaako ollenkaan?

 

 

pakanapoika
Laitila

1971 syntynyt kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen 70%:lla työkyvyttömyyseläkkeellä aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Tästä eteenpäin toimitaan 30%:sti yrittäjänä (Tärisevän Torstin Avaruuskauppa Oy) ja vääpelinä (MPK). Saas nähdä mitä siitä seuraa..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu