Rouva pääministeri, emmekö välitä enää muslimeista?

Rouva pääministeri. Minua ei hetkauta viettelevä tanssi tai hämmästytä, jos nousukkaat olisivatkin kokaiiniä linkuttaneet Hennesypäissään.

Olen seurannut keskusteluja aiheesta sosiaalisessa mediassa ja telkkarissa ja asiaa on puitu monelta kantilta, mutta yksi asia on jäänyt kokonaan käsittelemättä.

Valtiomme joutuu tulevaisuudessa neuvottelemaan myös islamilaisten maiden kanssa, kuten Turkin nyt ainakin. Turkin johtaja kuuluu olevan syvästi uskossaan.

Miten luulette Erdoganin tai vaikka äärimmillään talebanneuvottelijoiden suhtautuvan korkeimman tahon neuvottelijoihimme, joita esimerkiksi Afganistanissa edustaisivat pääministeri ja ulkoministeri?

No ulkoministeri tietysti kivitettäisiin homona  välittömästi ja humalassa tanssivat naiset, joita vieraat miehet nuolevat.. tuskin otetaan tosissaan.

Mielestäni pääministeri toimi tahdittomasti, mutta siitä olen kyllä mielissäni, että valtiovalta tällä lailla ottaa selkeää pesäeroa islamilaiseen maailmaan, sen vanhoillisiin oppeihin ja uskaltaa näyttää sen.

 

 

 

 

+4
pakanapoika
Laitila

51-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (vääp.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu