Saako rokottamaton siunauksen?

”Kriisi nostaa aina paskan pintaan” Näin kävi nytkin ja niin on käynyt joka kerta kriisin iskiessä. Ihmisten sisäinen viha ja pahuus pääsevät esteettä valloilleen, varsinkin kun se koetaan oikeutetuksi. Vrt. noitavainot 1600-luvun lopulla.

Seuraan mieluusti Puheenvuoron blogeja ja tietysti myös näitä koronaan, rajoitteisiin ynnä muuhun asiaan liittyviä kirjoitelmia. Joitakin näitä lukiessa myötähäpeäni kanssakansalaisia kohtaan muuttuu hämmennyksen kautta liki pelkoon. Siis ihanko oikeasti?
Eräskin ennustaa rokottamattomien massakuolemia ensi talveksi ja piehtaroi sadismissaan miten kuolevat tukehtuvat ja hän vain tanssahtelee vahingoniloisena. Yhdessä muiden rovionsytyttäjien kanssa he kuola suupielistä valuen haluavat nähdä verta ja kerätä sairastuneet rokottamattomat perheineen keskelle areenaa haukkomaan henkeään, jotta Nieminen ja muu yleisö saavat itseään tyydytettyä heidän kuolemallaan. Siis samaan tapaan, kuin Rooman Colosseumille laitettiin kristittyjä. Jukka voisi ottaa vielä villieläimetkin mukaan fantasioihinsa repimään rokottamattoman lihaa, niin saataisiin enemmän väriä ohjelmaan.

Mutta missä ovat kaikki ne ”hyvät” ihmiset, jotka ovat ottaneet rokotukset, mutta eivät hyväksy kuitenkaan perustuslakien yli hyppimisiä ja rokottamattomien kansalaisten sortoa? Mikseivät he puhu mitään?

The ultimate tragedy is not the oppression and cruelty by the bad people but the silence over that by the good people – Martin Luther King Jr.

Ps. Pääseekö rokottamaton ehtoolliselle, mikähän lienee kirkon kanta?

+11
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu