Saksan terveysministeri haluaa nopeuttaa kannabiksen laillistamista

Saksa on jo tehnyt päätöksen kannabiksen laillistamisesta ensi syksynä. Nyt heidän terveysministerinsä Karl Lauterbach (SPD) haluaa jouduttaa päätöstä entisestään jo alkavaksi kesäksi.

Myös Keskustanuoret ovat villiintyneet täysin. Nyt hekin haluavat laillistaa kannabiksen. Kokoomusnuorillakin on hippivaihde päällä.

Yhdysvalloissa on enää kolme osavaltiota, joissa laillistamista ei ole vielä tapahtunut.  Venäjä on ilmoittanut käyvänsä sotaa ”narkomaaneja” vastaan. Ukrainahan on monien muiden asioiden lailla laillistamassa kannabista.

 

Vieläkö haluat seisoa putinistien rintamassa ja käydä käsittämättömän kallista ja toivotonta ”huumesotaa”? Onko tullut aika tarkastaa omia ajatuksia tieteen valossa, kuten Saksan terveysministeri Karl Lauterbach on tehnyt vai vieläkö haluat kieritellä porttiteorialla ja psykooseilla?

Älä ole tyhmä. On aika laillistaa kannabis.

 

+2
pakanapoika
Laitila

51-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu