Seuraavana lääkekannabiksen laillistaa Malesia

Malesia suunnittelee lääkekannabiksen laillistamista Thaimaasta saadun kokemuksen mukaan. Malesia ei aio vapauttaa kannabista villisti kuten Thaimaa teki vaan säännellysti ja rajatusti.

Iso osa Thaimaan kannabisturisteistahan on juuri Malesiasta ja muista naapurimaista, joissa kannabiksesta saa yleensä ylimitoitettuja rangaistuksia.

Entä Suomessa? Lääkekannabis on virallisesti laillista, mutta reseptejä ei saa kukaan. Miksi lääkekannabis on laillista Suomessa, kun kukaan ei sitä kuitenkaan saa?

Helpotusta Suomeen tuo Saksan ensikuun lakimuutos, jonka ansiosta suomalainen voi matkustaa Saksaan, käydä kuittaamassa lääkekannabisresepti ja sen jälkeen voi taas Laitilan apteekista käydä hakemassa, tosin ylihinnoiteltua, Bedrocania.

Itse aion toimia näin.

pakanapoika
Laitila

1971 syntynyt kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen 70%:lla työkyvyttömyyseläkkeellä aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Tästä eteenpäin toimitaan 30%:sti yrittäjänä (Tärisevän Torstin Avaruuskauppa Oy)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu