Sipilä tulee ja pelastaa tilanteen häkäpöntöllä?

Meille tulee kuulemma pulaa sähköstä ja polttoaineista ensi talvena. Tästä ollaan yhtä mieltä joka puolueessa ja jokainen puolue osaa luetella erilaisia ongelmia mitä niistä seuraa, mutta yhdelläkään ei ole alkeellisintakaan ehdotusta mistä sitä lisäsähköä saataisiin.

Kaikessa hiljaisuudessa keskuspuolue on pitänyt vanhaa pääministeriään piilossa katseilta juonimassa  meille kotimaisen, uusvanhan energialähteen. Häkäpönttövoimalan.

 

Miksi häkäpönttö ei ota tuulta alleen? Onko sen päästöt liikaa vai hakkeen saatavuus? Vai liian kotimainen.

 

+5
pakanapoika
Laitila

51-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (vääp.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu