Sveitsi aloittaa kannabiksen koemyynnin

Sveitsi aloittaa aikuisille tarkoitetun kannabiksen myynnin tänä kesänä 400 henkilön koeohjelman puitteissa.  Aikuisten käyttöön tarkoitetun kannabiksen laillista myyntiä koskevan tutkimuksen tavoitteena on tarjota tietoa kannabiksen sääntelyyn koko maassa.

Myös britit tutkivat asiaa tosissaan.

Entä meillä? Minkään asteista kannabista koskevaa tutkimusta ei ole tehty vaikka lääkekannabiskin oli sallittua vuosina 2006-2022. Fimea ja Valvira ovat hyväksyneet sen käytön vaikka heillä ei ollut yhtäkään tutkimusnäyttöä ja nyt he ovat tutkimusnäytön puutteessa lopettaneet koko ohjelman.

Suurin taustavaikuttaja eli kannabiksen vastustaja on erilaiset uskonnollispainotteiset raittiusjärjestöt ja hurmioliikkeen saarnamiehet.

 

+3
pakanapoika
Laitila

51-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu