Taas kuolemantaudissa

Viime viikonloppuna poikani oli pari päivää selkeästi flunssan oireissa. Ääni vähän käheä, pientä kuumeilua ja silleen. Maanantaina lähti terävänä lukiolle ja vastaavasti minä koin flunssan oireita. Ja voi veikkoset millaisia oireita. Räkää tulee solkenaan, vuoron perään kylmiä väreitä ja hikisiä aaltoja. Yskä tulee sarjoina, jolloin on pakko puristaa päätä nyrkeillä, ettei se vaan repeä. Itkisin avoimesti, jollei sekin sattuisi. Yöllä on pakko mennä kuumaan suihkuun, koska on niin kylmä. Vastaavasti alusvaatteeni ovat läpimärät.

Torstaina kävin kaikkien mieliksi Laitilan terveyskeskuksessa testeissä, jotka tekstiviestillä tänään totesivat koronan negatiiviseksi. Täsmälleen sama homma kuin noin vuosi sitten. Ei koronaa. Ehkä se oli miesflunssa, koska talon naisväellä ei ole mitään oireita.

No eihän minua kiinnosta hevon kukkuakaan se, että koronaa ei ole. Minua kiinnostaa mikä minua vaivasi. Oliko se A- tai B-influenssa, espanjantauti tai vaikka olisinko keksinyt oireet hatusta ollen valesairas. No paha sanoa, koska minä en tiedä, sinä et tiedä eikä kukaan muukaan tiedä kuin sen, että se ei ollut koronaa.

Vähän niin kuin kellonaikaa kysyisi ja saisi tietää, ettei se ainakaan kuusi ole. Noin 80% varmuudella.

+2
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu