Tunnistettavalla kasvokuvalla – Kilpailu

Koska tunnistettavuus on tärkeää täällä Puheenvuorossa, pitää kasvokuvakin valita niin, että se parhaiten kuvastaa omistajansa luonteenpiirteitä ja käyttäytymistä. Olen nyt sitten joka tapauksessa vaihtamassa kuvaani, koska parrakas herrasmies ei mielestäni enään vastaa peilistä näkemääni kuvaa, mutta minkä kuvan valitsisin?

Koska olen demokratian ystävä, lupaudun vaihtamaan sen kuvan, mikä eniten kannatuksia tuleekin saamaan. Valikoima on tuossa ja toivottavasti tykkäysnappi toimii vain yhden kerran kultakin.

Äänten mennessä tasan, parhaiten perusteltu vaihtoehto valitaan ensi perjantaina.

 

 

pakanapoika
Laitila

1971 syntynyt kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen 70%:lla työkyvyttömyyseläkkeellä aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Tästä eteenpäin toimitaan 30%:sti yrittäjänä (Tärisevän Torstin Avaruuskauppa Oy) ja vääpelinä (MPK). Saas nähdä mitä siitä seuraa..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu