Unelma Säleikkö vastustaa kannabista

Jokainen muistaa Unelma Säleikön johtaja Tuuran aina pirteänä, avuliaana ja herkkänä sihteerinä. Lisäksi hän on käsittämättömän naiivi ja tekee tasan tarkkaan mitä johtaja käskee kyseenalaistamatta tämän käskyjä. Siis vähän samanlainen kukkahattutäti kuin Erika Keski-Korhonen ja muut hänen kaltaiset valistajat, jotka eivät edes tiedä mitä ovat valistamassa.
Heille tärkeää on vain valistaminen, ei vuoropuhelu. Kaikki vuoropuhelua yrittävät leimataan salaliittonarkomaaneiksi ja heidän vastauksensa ei ole minkään arvoista, sillä Torsti Koskisen säätiöstä on tiedotettu jo aikoja sitten, että huumeista puhuvat vain huumeiden käyttäjät. Ja huumeiden käyttäjä on synonyymi pahalle ihmiselle, narkomaanille. Se, mitä huumetta käyttää on aivan sama, koska ei ole olemassa mietoja huumeita. On vain huumeita, piikkihuumeita ja nollatoleranssi.
Nämä todellisuudentajun menettäneet Unelma Säleiköt eivät pysty vastaanottamaan maailmalta tulevaa tietoa, että huumeissa on jotain hyvääkin. Heroiinista on tehty kipulääkkeitä, taikasienistä mielenterveyslääkkeitä, amfetamiinista piristeitä fatiikkipotilaille ja kannabiksesta elämäniloa vanhuksille.
Johtaja Tuura ja koko muu maailma ovat laillistamassa kannabista, mutta Unelma Säleikkö ei siihen pysty, koska on sihteeri. Sihteerin aivot pystyvät kyllä pitämään asioita järjestyksessä, mutta luovaan ajatteluun sihteerin aivoilla ei ole mahdollisuuksia. Kukkahattutädin on mahdoton tehdä omia johtopäätöksiä vaikka siitä, ettei yksikään kannabiksen laillistanut maa ole edes harkinnut paluuta vanhaan.

Skotlannissa herätään:
https://www.bbc.com/news/uk-scotland-tayside-central-56475596
Ja Pohjois-Makedoniassa:
https://www.france24.com/en/live-news/20210317-high-hopes-as-north-macedonia-eyes-cannabis-potential

Pahinta tässä on se, että nämä kukkahattutädit luulevat tekevänsä oikein, mutta ovat tekemässä karhunpalvelusta juuri niille, joista väittävät olevansa huolissaan. Suomen poikkeuksellisen suuret huumekuolemat ovat pääasiassa näiden Unelma Säleikköjen ja Erika Keski-Korhosten aikaansaannosta ja he ovat se osapuoli, jonka kuuluisi istua vankilassa murhasta, sillä heti kun he antavat periksi, huumekuolemat laskevat välittömästi. Tämä ei ole toiveunta vaan raakaa toteutuneen faktan toteamista.

+4
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu