Vesimiehen aika

Hipit olivat oikeassa yllättävän monessa asiassa. Toivottavasti laitoit yllä olevan The 5th Dimension-yhtyeen Let the Sunshine In kappaleen taustalle soimaan, sillä sitä kautta pääsee helpoiten käsiksi päivän aiheeseen eli hippien kykyyn ennustaa tulevia asioita.

Mitä ne sitten ennustivat?

No ensinnäkin he ennustivat Vesimiehen ajan alkavan, mikä ei sinänsä pitäisi olla kauhean vaikeaa, sillä Vesimiehen aika on astrologinen ajanjakso, jolloin aurinko on kevätpäiväntasauksen aikana Vesimiehen tähdistössä. Astrologiset aikakaudet kestävät kukin noin 2150 vuotta. Nämä hommat osattiin jo kivikaudella. Mutta millä nimenomaisella hetkellä siirtymä kalojen ajasta vesimiehen aikaan tapahtuu jää hiukan hämärän varjoon, sillä jotkut astrologit ja taivaantähyilijät väittävät ajan vaihtuneen jo 1928, 1968 tai 2001. Joka tapauksessa olemme tällä hetkellä ainakin jo siirtymävaiheessa.

Tärkeimpänä ennusteena he kertoivat harmonian ja yhteisöllisyyden sulautuvan yhteiseen kollektiiviseen tajuntaan. Tajunnan laajeneminen. Valheiden paljastuminen ja kaikenlaisen rakkauden sekä huumeiden vapauttaminen henkisen kasvun tieltä.

Ja totta tosiaan. Internet ja some ovat laajentaneet tajuntaamme. Voimme jakaa sydämiä ja peukkuja silmänräpäyksessä toiselle puolen maapalloa. Jaamme murheemme, pelkomme, toivomme ja ostoskäyttäytymisemme kollektiiviseen, yhteiseen googleverkkoon ja tämä yhteinen tajunta syöttää meille valmiita ajatuksia.Ihanan helppoa.
Netin kautta paljastuvat Panamatilit, hyväveliverkostot ja Tiitisenlistat. Seksuaalivapautta ja huumausaineiden käytön normalisoimista harrastetaan kiihtyvällä vauhdilla ympäri maapalloa.

Ainoa homma, mikä varsinaisesti meni pieleen, on tuo ”yhteisen tajunnan” merkitys ihmiselle. Internetin piti vapauttaa ihminen, tuoda rakkautta ja harmoniaa, mutta käykin niin että se tuhoaa ja tyhmentää käyttäjänsä.
Nuorten ahdistus, pahoinvointi ja itsemurhat kasvavat Instagramin, Facen ja muun somen käyttäjillä. Netistä vieroittautuminen on yhtä vaikeaa kuin tupakasta. Vieroitusoireet alkavat kuudessa tunnissa ja ovat ulkopuolisen selvästi havaittavissa.

Rauhaa ja rakkautta, siltä osin kuin pystytte.

0
pakanapoika
Laitila

50-vuotias kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen yhä sairaslomalla vaikean aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Puolueeni on Muinaissuomalaisten keskustaliberaalit ja en ole pyrkimässä minnekään. Lähinnä eläkettä odottelen ja arvuuttelen asioita, mitä tuleman pitää. Tauolla on työelämä, maanpuolustusharrastus (ylik.) ja vähän kaikki muukin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu