Vornasen rikostoveri

Poliisikansan kansanedustaja Vornanen  on profiloitunut tiukkana huumeiden vastustajana. Täällä Puheenvuorossakin hän on vaahdonnut kaikkien huumausaineiden käytön laillistamisen kauhuista. Väkivaltaa, ahdistelua ja ammuskelua.

Vornanen on tiukka mies ja varmasti selvinpäin ymmärtää kohtuuden. Mutta nyt on käynyt seuraavasti. Laki yksiselitteisesti kieltää alkoholin myymisen päihtyneelle. Todistettavasti hän on kuitenkin pitkin iltaa käynyt ostamassa alkoholia ja tarjonnut sitä muillekin, nippa nappa täysikäisille. Ilmenneiden todisteiden mukaan hänellä ei ollut taskumattia mukana, koska se ei olisi mahtunut povitaskuun missä oli jo ase.

Mies ei kerta kaikkiaan tule noin känniin ja ala mekkaloimaan ilman viinaa ja koska humalaiselle ei saa tarjoilla, todellinen syy löytyykin tiskin takaa. Ravintola Ihku on huumannut kansanedustajan juottamalla tälle yksinkertaisesti liikaa viinaa välittämättä lainsäädännöstä.

 

 

 

 

 

pakanapoika
Laitila

1971 syntynyt kansalainen, joka on 2018 sattuneen onnettomuuden jälkeen 70%:lla työkyvyttömyyseläkkeellä aivovamman vuoksi. Kirjoittelen kommentteja ja kirjoitelmia lähinnä viihdyttääkseni itseäni ja mitään kirjoittamaani ei tarvitse ottaa todesta eikä niistä pidä kimpaantua. Tyylini on aina ollut hyvinkin kyyninen, huumorini hämärää tai mustaa ja yleensäkin kaikki on kirjoitettu ns. pilkki silmäkulmassa.
Tästä eteenpäin toimitaan 30%:sti yrittäjänä (Tärisevän Torstin Avaruuskauppa Oy)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu