Aluevaalit ja unelmien toteuttajat

Aluevaalimainonta on alkanut. Lähipalvelut kaikille, parempaa hoivapalvelutasoa, työntekijöiden olosuhteet kuntoon, parempaa palkaa ja työhyvinvointia parannettava.

Olen itsekkin ehdolla aluevaaleissa, mutta kun katson oman puolueen ja naapuripuolueiden ehdokkaiden kirjoituksia ja mainoksia, on minun pakko pysähtyä ja kysyä itseltäni kysymys.

Miten tuo kaikki tehdään?

Olisipa mukava luvata, että kaikkien palvelut paranee, työntekijät saisivat lisää palkaa ja työhyvinvointi nousisi kukoistukseensa tai pelastuslaitos saisi entistä ehomman kaluston.

En pysty ainakaan sellaista lupaamaan, ehkä se on pienen kylän poliitikon akilleen kantapää.

Miksi noita parannuksia ei ole sitten jo tehty?

Tällä hetkelläkin päätöksiä tekee poliitikot, jopa ne samat poliitikot, jotka jo istuvat sairaanhoitopiirien päättäjien pallilla ja nyt asettuvat suurine lupaukseen ehdolle aluevaaleihin. Miksi he heräävät vasta nyt, kaikkien näiden vuosien jälkeen?

Hyvinvointialueuudistuksella oli tarkoitus saada kustannukset kuriin ja turvata hyvinvointivaltion sosiaali ja terveydenhoidon, sekä pelastuslaitoksen palvelutasot.

On tietysti luonnollista että alalla työskentelevät ja vaaleihin ehdolle asettuneet haluavat parantaa työntekijöiden asemaa ja kukapa ei haluaisi.

Mutta minusta tämän uudistuksen tarkoitus oli alunperin turvata asiakkaan oikeudet hoivaan ja turvaan pitämällä samalla kustannusten kasvun kurissa.

Päättäjillä jotka tulevat valituksi on hurja työ turvata edes nykyiset palvelut ja yrittää samalla suitsia kustannuksia.

+1
parviainen
Sosialidemokraatit Siuntio
Ehdolla aluevaaleissa

51 vuotias
Siuntion kunnanvaltuutettu .Siuntion kunnanhallituksen II-varapj
Siuntion sosialidemokraatisen yhdistyksen puheenjohtaja
Intohimona jalkapallo, jääkiekko ja pyöräily

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu