Apostolin kyydillä

Heittikö Rinne Paateron bussin alle, hyppäsikö Paavali EK-limusiinin takapenkille ja pisti ministerit matkaamaan apostolin kyydillä?

Postin hallitusta riepoo, kun hallitustyöhön puututaan, vaikka kilpailijat saavat käyttää halvempaa työehtosopimusta… ai niin, ne olikin kalliimman sopimuksen piirissä ja vaikka hallitus toistuvasti ilmoitti, että Tes-shoppailua ja rikkurityövoiman käyttöä ei suvaita, niin Postin hallitus vähät välitti puheista… mutta kuka siitä nyt välittää kun poliittiselle taistelukentälle halutaan lisää katkenneita ministerin päitä. Demarit on aina väärässä.

Onko ministerien osalta toimittu sekavasti? – On

Onko Postin hallitus informoinut sekavasti?  -On

Molempien osapuolten toimintaa tulee tarkastella ja toimintatapoja parantaa. Jos valtionyhtiö ei toimi omistajan ohjeiden mukaan, niin kumman toimintaan pitää puuttua?  Sen leipää syöt, kenen lauluja laulat.

Oppositio ja iso osa valtakuntaa tuomitsee virheentekijät, paitsi ei tietenkään Postin hallituksen virheentekijöitä, koska he eivät ole demareita. Kivenheittäjät lienevät virheettömiä, jotka huomaavat jokaisen pilkun ja pisteen, numero-  ja tekstimuutokset satojasivuja paksuissa asiakirjoissa?

Pienellä kokemuksella voin sanoa, että edes pikkuruisen Siuntion kunnan kokousasiakirjojen virheitä ja muutoksia ei huomaa kuntalaiset, päättäjät tai edes virkamiehet, ei vaikka suurin osa on muita, kuin demareita.

 

Suurin kivi kengässä taitaa olla, että hallitus on ottanut askeleen ison piirun vasemmalle ja oppositiossa halutaan reittikartta takaisin reitille, jolle Sipilän hallitus ohjasi.

Malttia matkaan, kyllä vaalit tulee ja näillä gallupluvuilla saatte taas ohjata valtionyrityksiä ja valtakuntaa kohti rikkaita suosivia etuuksia tai mahdollisesti ohjata valtionyrityksiä maahanmuuttokriittisesti… mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

 

 

 

parviainen

50 vuotias Siuntion kunnanvaltuutettu .Siuntion kunnanhallituksen II-varapj Siuntion sosialidemokraatisen yhdistyksen puheenjohtaja Nyt myös Uudenmaan maakuntavaltuuston Siuntion edustaja Intohimona jalkapallo, jääkiekko ja pyöräily

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu